Νέα

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Ιατρικός Υποστηρικτής στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Ιατρικός Υποστηρικτής στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας γιόρτασε μαζί με την πόλη της Λάρισας την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό και συμμετείχε στον 1ο αγώνα δρόμου  «Run For Autism», ως Υποστηρικτής Υγείας.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας εκπροσωπήθηκε από μία πολυπληθή δυνατή ομάδα 80 ατόμων, εργαζομένων και ιατρών, που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης και έγιναν μια αγκαλιά με τους περίπου 2500 συμμετέχοντες των δράσεων, που με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας και ξεπέρασε κάθε προσδοκία συμμετοχής.

Επίσης, στο χώρο εκκίνησης του αγώνα βρισκόταν με διαρκή παρουσία το ασθενοφόρο, καθώς οι ιατροί του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας,  η Ορθοπαιδικός   Κατερίνα Βελώνη, και η Καρδιολόγος Μελίνα Νταλαπάσχα, οι οποίες προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους συμμετέχοντες, όταν αυτό χρειάστηκε.

Η εκκίνηση δόθηκε μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας, ενώ τη δράση διοργανώσαν, μαζί με τo Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας,  υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων. Συνδιοργανωτές του αγώνα ήταν η ΚΕΔΕ, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, ο σύλλογος ΑΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ , ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ν. Λάρισας, η Π.Ε.Π.Φ.Α Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ και ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την αγορά ενός μικρού λεωφορείου 9 θέσεων, που θα καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης ωφελούμενων των δομών του Συλλόγου (Κέντρο Ημέρας «ΧAΡΑ Ι» και Οικοτροφείο «Ελευθερία»).

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

    Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε κ...