Νέα

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στη 13η  Agrothessaly

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στη 13η  Agrothessaly

Αυλαία έριξε, με εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα, η 13η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία «AgroThessaly» στη Λάρισα, την οποία διοργάνωσαν ο Δήμος Λαρισαίων και η ΔΕΘ-HELEXPO, από 9 έως 12 Μαρτίου. Η  συμμετοχή των μεγαλύτερων επιχειρήσεων του αγροτοκτηνοτροφικού κλάδου ήταν αξιοσημείωτη και η  προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών  από όλη τη χώρα άφησε μόνο θετικά σχόλια.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, δεν μπορούσε να λείπει από μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του πρωτογενούς τομέα της Θεσσαλίας και συμμετείχε ως Υποστηρικτής Υγείας. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εξειδικευμένοι συνεργάτες του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, παρουσίασαν τις καινοτόμες υπηρεσίες υγείας, που το μοναδικό ιδιωτικό νοσοκομείο της Κεντρικής Ελλάδας προσφέρει εδώ και 13 χρόνια στους ανθρώπους της Κεντρικής Ελλάδας. Παράλληλα, το ασθενοφόρο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με πιστοποιημένο διασώστη, παρέμεινε  στους χώρους της έκθεσης, καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της. Σε συνεργασία με τον γιατρό της διοργάνωσης, εξασφάλισε την παροχή πρώτων βοηθειών σε συμμετέχοντες και επισκέπτες και τη μεταφορά στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, όσων χρειάστηκαν τη συνδρομή εξειδικευμένης ιατρικής βοήθειας στο Τμήμα Επειγόντων  του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, καθώς και απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις.

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

    Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε κ...