Νέα

Παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου νέο ασθενοφόρο με την ευγενική χορηγία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου νέο ασθενοφόρο με την ευγενική χορηγία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Σε μία όμορφη τελετή στο νησί της Σκοπέλου, πραγματοποιήθηκε η παράδοση ενός καινούριου ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας του νησιού, το οποίο αποτέλεσε ευγενική χορηγία του  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, της ΔΕΔΗΕ, της Cosmote, των εκδόσεων Κτίριο και της κυρίας Τίτης Ψυλάκη Πετραλιά για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού. Αξίζει να σημειωθεί η συμβολή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Άγονη Γραμμή Γόνιμη, της 5ης Υ.Πε. καθώς και της  Υφυπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων κυρίας Ζέττας Μακρή στην πρωτοβουλία και διαχείριση της όλης διαδικασίας.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και κυρίως διαισθανόμενοι την ανάγκη και το δικαίωμα της τοπικής κοινωνίας και των επισκεπτών για πρόσβαση σε άμεση υγειονομική περίθαλψη, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία να προσφέρει το μεγαλύτερο ποσό για να καλυφθεί η αγορά ενός νέου και μικρού σε όγκο ασθενοφόρου, τύπου Mercedes Vito, που θα εξυπηρετεί τις ιδιαίτερες συνθήκες πρόσβασης ακόμα και στους πιο στενούς δρόμους των οικισμών του νησιού. 

Στην τελετή παράδοσης παραλαβής του ασθενοφόρου, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας εκπροσώπησε ο Διευθύνων Σύμβουλος Θεόδωρος Ταλάρης, οποίος στο χαιρετισμό του δήλωσε «Ευχαριστούμε πολύ για το εγκάρδιο καλωσόρισμα στο όμορφο νησί σας. Όταν ο Πρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ , ο συντοπίτης σας , ο Σκοπελίτης Γιώργος Σταματίου, ζήτησε να βοηθήσουμε με την προσφορά αυτού του ασθενοφόρου τους κατοίκους της Σκοπέλου, το κάναμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Για εμάς στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, το ασθενοφόρο αυτό δεν είναι απλώς μία προσφορά. Είναι υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Είναι όμως και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Σκοπελίτες, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια εμπιστεύονται το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, αψηφώντας τη δυσκολία στη μετακίνηση. Έρχονται σε εμάς για την υγεία τους και για να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους. Εκ μέρους του Ομίλου ΙΑΣΩ και ειδικότερα εκ μέρους του Προέδρου μας Γιώργου Σταματίου, ευχαριστούμε. Τέλος, να ευχαριστήσω θερμά για τη σημερινή ημέρα την Υπουργό κα Μακρή για την πρωτοβουλία, την 5η ΥΠΕ  και το Δήμο Σκοπέλου, τους υπόλοιπους χορηγούς και την Άγονη Γραμμή Γόνιμη για τη συνολική διαχείριση.»

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

    Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε κ...