Νέα

Επιτυχής Επανασυγκόλληση Ακρωτηριασμέnου Χεριού σε Έφηβο

Επιτυχής Επανασυγκόλληση Ακρωτηριασμέnου Χεριού σε Έφηβο

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα επανασυγκόλληση ακρωτηριασμένου χεριού σε έφηβο από την Διευθύντρια της Κλινικής Χειρουργικής Χεριού, Άνω Άκρου και Μικροχειρουργικής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Καθηγήτρια Ορθοπαιδικής κα Ζωή Νταϊλιάνα και τους Ορθοπαιδικούς Χειρουργούς, Επιμελητές της Κλινικής κα Κατερίνα Βελώνη και κ. Νίκο Καραμανή.

Ο νεαρός ασθενής προσήλθε εκτάκτως στην Κλινική με ακρωτηριαστικό τραύμα του αντίχειρα και του δείκτη, μετά από ατύχημα με κοπτικό εργαλείο. Χάρη στην εξειδίκευση της χειρουργικής ομάδας και τον ιατρικό εξοπλισμό του χειρουργείου, η ιδιαίτερα απαιτητική επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς επανασυγκολλήθηκε το ακρωτηριασμένο τμήμα του χεριού (αντίχειρας και δείκτης) και ο νεαρός ασθενής επέστρεψε στο σπίτι του αρτιμελής.

Η Κλινική Χειρουργικής Χεριού, Άνω Άκρου & Μικροχειρουργικής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εταιρειών Χειρουργικής Χεριού (FESSH). Η εξειδικευμένη χειρουργική ομάδα, αντιμετωπίζει συνολικά το Τραύμα του Χεριού και Άνω Άκρου καθώς και τις Παθήσεις και Συγγενείς Ανωμαλίες του Χεριού με τη χρήση της Μικροχειρουργικής.

Η Διευθύντρια της Κλινικής κα Ζωή Νταϊλιάνα έχει εξειδικευτεί στη Χειρουργική Χεριού-Άνω Άκρου και στη Μικροχειρουργική στη Γαλλία και τις ΗΠΑ. Διδάσκει στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και χειρουργεί στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στη Λάρισα και στο Ιασώ Παίδων στην Αθήνα.

https://bit.ly/HandSurgClinic-IasoThessalias

 



Δρ Ζωή Νταϊλιάνα
Καθηγήτρια Ορθοπαιδικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Διευθύντρια Κλινικής Χεριού, Άνω Άκρου και Μικροχειρουργικής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

    Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε κ...