Νέα

Σύμβαση με τον ΕΔΟΕΑΠ

Σύμβαση με τον ΕΔΟΕΑΠ

 

Σύμβαση με τον Ενιαίο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Επικουρικής Ασφάλισης & Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ), το Ταμείο των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικό προσωπικό κλπ), υπέγραψε ο Όμιλος ΙΑΣΩ. Στο Ταμείο περίθαλψης και επικούρησης των δημοσιογράφων είναι ασφαλισμένοι πάνω από 30.000 μέλη.

Με βάση τη σύμβαση, τα μέλη του ΕΔΟΕΑΠ θα έχουν πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης τόσο στο ΙΑΣΩ όσο και στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που βρίσκεται στη Λάρισα. 

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ διαθέτει κορυφαίους γιατρούς, άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, που αποτελούν εγγύηση για ένα εξαιρετικό επίπεδο περίθαλψης, εφαρμόζοντας πολιτική ποιότητας διεθνών προδιαγραφών.

Με βάση τα όσα προβλέπονται στη σύμβαση, οι ασφαλισμένοι στον ΕΔΟΕΑΠ θα έχουν στο εξής πλήρη κάλυψη των περιστατικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης (ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, νοσηλεία) στο ΙΑΣΩ Αθήνας (Γενική, Γυναικολογική και Μαιευτική κλινική) και στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στη Λάρισα, το οποίο καλύπτει την περιφέρεια της Κεντρικής Ελλάδας.

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Ιατρική εκδήλωση για την Υπογονιμότητα
    ΟΜΙΛΟΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Ιατρική εκδήλωση για την Υπογονιμότητα

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες ιατρικ...

    Ρομποτική Αρθροπλαστική Γόνατος για πρώτη φορά στην Πανεπιστημιακή Κλινική Σκοπίων από την Α΄ Ορθοπαιδική Κλινική Ρομποτικής Χειρουργικής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    Ρομποτική Αρθροπλαστική Γόνατος για πρώτη φορά στην Πανεπιστημιακή Κλινική Σκοπίων από την Α΄ Ορθοπαιδική Κλινική Ρομποτικής Χειρουργικής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Με μεγάλη επιτυχία και για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν οι 3 πρώτες αρθροπλαστ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και Animus
    ΟΜΙΛΟΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και Animus

    Ομπρέλα προστασίας από 2 κορυφαίους, για ό,τι πιο πολύτιμο έχει κάθε ασθενής, την Υγεία του