Νέα

Σεμινάριο Μαιευτικού Επείγοντος ALSO στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Σεμινάριο Μαιευτικού Επείγοντος ALSO στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Το 77ο σεμινάριο μαιευτικού επείγοντος ALSO (Advanced Life Support in Obstetrics) διοργανώνεται στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίαςτ ο Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020. Το διεθνώς αναγνωρισμένο σεμινάριο ALSO απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας και αφορά στη διαχείριση και αντιμετώπιση μαιευτικών επειγόντων περιστατικών κατά τη διάρκεια της κύησης, του τοκετού και της λοχείας.

Διαρκεί 2 ημέρες και απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με την περίθαλψη της μητέρας και του νεογνού. Περιλαμβάνει διαλέξεις, συζητήσεις περιστατικών, προσομοιώσεις συμβουλευτικής, προβολές videos και πρακτικές ασκήσεις σε προπλάσματα (hands-on) και μυϊκό ιστό. Χρησιμοποιεί επίσης μνημονικούς κανόνες (ακρωνύμια / αλγορίθμους) οι οποίοι πραγματικά «σώζουν» σε μαιευτικά επείγοντα περιστατικά.

Το σεμινάριο ολοκληρώνεται με προαιρετική γραπτή και προφορική εξέταση. Στους επιτυχόντες και των δύο εξετάσεων απονέμεται πιστοποιητικό της Αμερικανικής Ακαδημίας Οικογενειακών Ιατρών, ενώ οι λοιποί εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν βεβαίωση συμμετοχής.

Επιστημονικά Υπεύθυνος του 77ου Σεμιναρίου ALSO είναι ο Γυναικολόγος – Μαιευτήρας κ. Γεώργιος Καλόγηρος, Συνεργάτης ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στη Γραμματεία της Ελληνικής Εταιρείας Μαιευτικού και Γυναικολογικού Επείγοντος στο τηλέφωνο 2107789211 ή στο email: [email protected].

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, βρίσκεται στο επίκεντρο των επιστημονικών εξελίξεων και επιδιώκει να φιλοξενεί διοργανώσεις οι οποίες προωθούν την επιστημονική κατάρτιση.

Ενισχύουμε τη γνώση!

 

 

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

    Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε κ...