Νέα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Course των βασικών χειρουργικών δεξιοτήτων (BSS) στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Course των βασικών χειρουργικών δεξιοτήτων (BSS) στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε από τον Καθηγητή Χειρουργικής κ. Δημήτρη Ζαχαρούλη και το Royal College of Surgeons of England (RCS), το Course των βασικών χειρουργικών δεξιοτήτων (BSS) που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, για 5η συνεχή χρονιά, την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019. Στο Course αυτό έχουν εκπαιδευτεί ως τώρα 700 χειρουργοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Course διοργανώνεται στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας από το 2015, δύο φορές τον χρόνο και απευθύνεται σε νέους ιατρούς όλων των χειρουργικών ειδικοτήτων, αλλά και σε φοιτητές των τελευταίων ετών οι οποίοι, έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν χειρουργική ειδικότητα και έχει σχεδιαστεί για να εισάγει τους νέους χειρουργούς στην ασφαλή χειρουργική πρακτική μέσα σε ελεγχόμενο περιβάλλον εργαστηρίου.

Είναι ένα εντατικό σεμινάριο πάνω σε βασικές χειρουργικές τεχνικές, όπως βασικές λαπαροσκοπικές τεχνικές, τεχνικές συρραφής κ.ά. Σε κάθε εκπαιδευόμενο δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει υψηλής ποιότητας εξοπλισμό υπό την καθοδήγηση και εποπτεία άριστων χειρουργών, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν ειδικά από τους συμβούλους του Βρετανικού Κολεγίου Χειρουργών.

Στόχος του είναι να διδάξει, να αξιολογήσει και να πιστοποιήσει την ικανότητα των εκπαιδευομένων να χρησιμοποιούν ασφαλείς χειρουργικές τεχνικές, οι οποίες είναι κοινές σε όλων των ειδών τις χειρουργικές επεμβάσεις.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η μεγαλύτερη Ιδιωτική Κλινικής της Θεσσαλίας, βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των επιστημονικών εξελίξεων, διοργανώνοντας και φιλοξενώντας στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του σημαντικά επιστημονικά γεγονότα που προωθούν το έργο των ιατρών συνεργατών του.

 

 

    Δειτε επισης:

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο InnoHealth Forum 2023Παρουσίαση Ψηφιακού Φακέλου Ασθενή ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΟΜΙΛΟΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο InnoHealth Forum 2023Παρουσίαση Ψηφιακού Φακέλου Ασθενή ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Τον καινοτόμο Ψηφιακό Φάκελο Ασθενών που χρησιμοποιεί την τελευταία διετία το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας παρουσίασε ο Δ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας Στην «πρώτη» του Α’ Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας
    ΟΜΙΛΟΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας Στην «πρώτη» του Α’ Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας

    Στη μεγάλη ιστορική στιγμή για τη Λάρισα, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ήταν εκεί.Το ΙΑΣΩ ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στον πρώτο Διεθνή  Ποδηλατικό Γύρο Θεσσαλίας Tour of Thessaly 2023 Exalco
    ΟΜΙΛΟΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στον πρώτο Διεθνή  Ποδηλατικό Γύρο Θεσσαλίας Tour of Thessaly 2023 Exalco

    Με αξιοσημείωτη συμμετοχή, τόσο αθλητών και ομάδων, όσο και κατοίκων  και...