Νέα

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας υιοθετεί: Πλένω Χέρια, Σώζω Ζωές

Η 5η Μαΐου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) ως ημέρα αφιερωμένη στην Υγιεινή των Χεριών. Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Μαίας (5 Μαΐου) και Νοσηλευτή (12 Μαΐου), γιορτάζει τα επιτυχή αποτελέσματα της συμμόρφωσης του προσωπικού με την υγιεινή των χεριών.

Ο ρόλος της υγιεινής των χεριών στην πρόληψη της διασποράς ανθεκτικών παθογόνων οργανισμών αποτελεί το Κέντρο της εκστρατείας του ΠΟΥ για το 2014, με στόχο την αποτροπή της μετάδοσης νοσοκομειακών λοιμώξεων και την προαγωγή της ασφάλειας για τους ασθενείς. Σήμερα το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι πολύ υπερήφανο για τον αυστηρό έλεγχο των ενδονοσοκομεικών λοιμώξεων σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα.

Με σύνθημα «Πλένω χέρια, σώζω ζωές» το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας γιορτάζει την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014, την Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής των Χεριών, με ενημερωτικές εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τονίζοντας για μια ακόμα φορά πόσο σημαντική είναι για την ποιοτική παροχή νοσηλείας. Με τον τρόπο αυτό είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε στους ασθενείς μας πως: «είστε σε “καλά” χέρια».

Η υγιεινή των χεριών μας αφορά όλους.

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

    Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε κ...