Νέα

Γεύμα Ιατρών - Συνεργατών ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Γεύμα Ιατρών - Συνεργατών ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 μέσα σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα έλαβε χώρα γεύμα των ιατρών συνεργατών του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο γνωστό εστιατόριο Village Garden της Νίκαιας. Στο γεύμα παρευρέθησαν πάνω από 120 ιατροί συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλική Κλινική.

Τους συνεργάτες ιατρούς καλωσόρισε στο γεύμα ο Γενικός Διευθυντής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κ. Σωκράτης Μητσιάδης αναφερόμενος στην ανοδική πορεία της Κλινικής και τις νέες επενδύσεις που γίνονται. Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Πρόεδρο του Ομίλου ΙΑΣΩ και του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Δρ Γεώργιο Σταματίου ο οποίος υπογράμμισε ότι το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι και θα παραμείνει ένα νοσοκομείο ιατρών με μοναδική επιδίωξη την άσκηση και την προαγωγή της ιατρικής επιστήμης. Τέλος, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την εξέλιξη των έργων του τμήματος Ακτινοθεραπείας, του Αιμοδυναμικού και Καρδιοχειρουργικού Τμήματος, υπογραμμίζοντας την υπεροχή του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στην παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας υγείας.

Στο διάστημα των τεσσεράμισι περίπου ετών λειτουργίας του, το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ αναπτύχθηκε και πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα πρότυπο ίδρυμα παροχής υπηρεσιών υγείας στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας. Πρωταρχικός του στόχος είναι η υψηλού επιπέδου παροχή ιατρικών υπηρεσιών, με οδηγό την έρευνα, την καινοτομία και την επιστημονική τεκμηρίωση και με τιμολογιακή πολιτική προσαρμοσμένη στη σημερινή πραγματικότητα, δίνοντας παράλληλα στους συνεργάτες ιατρούς αλλά και σε όλους τους ασθενείς που το εμπιστεύονται, τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την καλύτερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με το μικρότερο δυνατό κόστος.

 

Γεύμα Ιατρών

 

Γεύμα Ιατρών
Γεύμα Ιατρών

  Δειτε επισης:

  Ενημέρωση Ασφαλιστών στο  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
  ΟΜΙΛΟΣ

  Ενημέρωση Ασφαλιστών στο  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

  Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του Ομίλου ΙΑΣΩ για προσαρμογή και αναβάθ...

  Νευρολόγοι του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε Εκπαιδευτική ομιλία
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Νευρολόγοι του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε Εκπαιδευτική ομιλία

  Νευρολόγοι συνεργάτες του  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συνέχισαν τις παρουσιάσεις εξει...

  Ρομποτική Χειρουργική στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Η αριστεία του Cambridge κατέφθασε στην Κεντρική Ελλάδα
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Ρομποτική Χειρουργική στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Η αριστεία του Cambridge κατέφθασε στην Κεντρική Ελλάδα

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ανακοινώνει την απόκτηση του πρώτου Συστήματος Ρομποτικής Χειρουργικής Versius® στην Ελλάδα και υποδέχεται το μέλλον της χειρουργικής για τους ασθενείς της Κεντρικής Ελλάδας. Το καινοτόμο χειρουργικό ρομποτικό σύστημα επόμενης γενιάς, Versius ® της CMR Surgical – της παγκόσμιας κατασκευάστριας εταιρείας ιατρικών ρομποτικών συστημάτων με έδρα το Cambridge της Αγγλίας,...