Νέα

Συμμετοχή του Ομίλου ΙΑΣΩ στον αγώνα δρόμου ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Συμμετοχή του Ομίλου ΙΑΣΩ στον αγώνα δρόμου ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Με τη συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων, και με κεντρικό μήνυμα «Τρέχουμε πιο γρήγορα ….από τη σκιά του» με στόχο την πρόληψη, πραγματοποιήθηκε Αγώνας Δρόμου από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ» την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Όμιλος ΙΑΣΩ με την ομάδα «TeamIAΣΩ», αποτελούμενη από 300 περίπου εργαζόμενους, ιατρούς και φίλους του ΙΑΣΩ, που με ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία έτρεξαν ή περπάτησαν σε ένα ξεχωριστό Αγώνα Δρόμου ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Οι Κλινικές του Ομίλου, ΙΑΣΩ-Γυναικολογική-Μαιευτική, ΙΑΣΩ GENERAL & ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ διαθέτουν εξειδικευμένα Κέντρα Μαστού, εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ευκρίνειας και χαμηλής ακτινοβολίας με την υποστήριξη έμπειρων και εξειδικευμένων χειρουργών-ιατρών που εγγυώνται σωστή και αξιόπιστη διάγνωση. Σημαντικότατη είναι η γειτονία και η άμεση συνεργασία εργαστηριακών (ακτινολόγων, παθολογοανατόμων, πυρηνικών ιατρών) και κλινικών ιατρών (γυναικολόγων, ογκολόγων,χημειοθεραπευτών, πλαστικών χειρουργών κ.α) με συνεχή παρουσία στον ίδιο χώρο, καθώς και η πλαισίωση της ομάδας αυτής από ψυχολόγο για την ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ σημείο αναφοράς της μαιευτικής και της γυναικολογίας στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης, για άλλη μια φορά έστειλε το δικό του μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού αποδεικνύοντας την κοινωνική του ευαισθησία.

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

    Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε κ...