Νέα

Ομιλία με θέμα: "Η αναγκαιότητα των πιστοποιήσεων ως προϋπόθεση για τη νοσηλεία ασθενών του εξωτερικού"

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013, στο Αμφιθέατρο της Κλινικής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική παρουσίαση με θέμα: «Η αναγκαιότητα των πιστοποιήσεων ως προϋπόθεση για τη νοσηλεία ασθενών του εξωτερικού», με πρωτοβουλία του Γενικού Διευθυντή της Κλινικής κ. Σωκράτη Μητσιάδη, ο οποίος και προλόγισε την εκδήλωση. Ομιλήτρια ήταν η κυρία Αγγελική Κατσάπη, Διευθύντρια – Πιστοποιημένη Επιθεωρήτρια του οργανισμού πιστοποίησης TEMOS. Στην ομιλία παρευρέθησαν πάνω από 100 ιατροί μεταξύ των οποίων συνεργάτες του Ομίλου από τη Θεσσαλία και την Αθήνα και πολλοί Ακαδημαϊκοί.

Η κυρία Κατσάπη αναφέρθηκε στις προοπτικές που ανοίγονται στο διεθνή χώρο για την είσοδο της χώρας μας στην ευρύτερη αγορά του Ιατρικού Τουρισμού, αλλά και στις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται, ώστε να μπορεί ένας πάροχος υγείας να απευθυνθεί στην αγορά αυτή. Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον όλη την ομιλία και υπέβαλαν διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Την παρουσίαση έκλεισε ο Πρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ, κ. Γεώργιος Σταματίου αναφερόμενος στους στόχους που έχουν τεθεί και στις ενέργειες που έχει προβεί η Διοίκηση του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, προκειμένου να αποκτήσει όλα τα εχέγγυα που θα επιτρέψουν την είσοδο του στη διεθνή αγορά. Τόνισε ότι πρόκειται για μία σύνθετη διαδικασία, στην οποία το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας μπορεί να ανταποκριθεί, εφόσον διαθέτει την τεχνογνωσία, τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό.

Στο τέλος της παρουσίασης, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις και να απολαύσουν τα εδέσματα που είχε ετοιμάσει γι’ αυτούς ο Σεφ του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

    Δειτε επισης:

    Απαιτητικές ΩΡΛ χειρουργικές επεμβάσεις αφαίρεσης μεγάλων όγκων στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    Απαιτητικές ΩΡΛ χειρουργικές επεμβάσεις αφαίρεσης μεγάλων όγκων στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Δύο  μεγάλης δυσκολίας ΩΡΛ  χειρουργικές επεμβάσεις, πραγματοποιήθηκ...

    Ημέρα Σύμπλοκων Επεμβάσεων στα Στεφανιαία Αγγεία στο ΙΑΣΩ Θεσσαλία
    ΟΜΙΛΟΣ

    Ημέρα Σύμπλοκων Επεμβάσεων στα Στεφανιαία Αγγεία στο ΙΑΣΩ Θεσσαλία

    Μεγάλο ήταν το ιατρικό ενδιαφέρον που συγκέντρωσε η «Ημέρα Σύμπλοκων Επεμβάσεων στα Στεφανιαία Αγγεία», που πραγματοποιήθηκε την ...

    Εθελοντική Αιμοδοσία ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Αυτό το καλοκαίρι, χαρίζουμε ζωή!
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    Εθελοντική Αιμοδοσία ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Αυτό το καλοκαίρι, χαρίζουμε ζωή!

    "Αυτό το καλοκαίρι, χαρίζουμε ζωή", φώναξαν με τη δυναμική τους παρουσία τα μέ...