Νέα

Ομιλία με θέμα: "Η αναγκαιότητα των πιστοποιήσεων ως προϋπόθεση για τη νοσηλεία ασθενών του εξωτερικού"

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013, στο Αμφιθέατρο της Κλινικής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική παρουσίαση με θέμα: «Η αναγκαιότητα των πιστοποιήσεων ως προϋπόθεση για τη νοσηλεία ασθενών του εξωτερικού», με πρωτοβουλία του Γενικού Διευθυντή της Κλινικής κ. Σωκράτη Μητσιάδη, ο οποίος και προλόγισε την εκδήλωση. Ομιλήτρια ήταν η κυρία Αγγελική Κατσάπη, Διευθύντρια – Πιστοποιημένη Επιθεωρήτρια του οργανισμού πιστοποίησης TEMOS. Στην ομιλία παρευρέθησαν πάνω από 100 ιατροί μεταξύ των οποίων συνεργάτες του Ομίλου από τη Θεσσαλία και την Αθήνα και πολλοί Ακαδημαϊκοί.

Η κυρία Κατσάπη αναφέρθηκε στις προοπτικές που ανοίγονται στο διεθνή χώρο για την είσοδο της χώρας μας στην ευρύτερη αγορά του Ιατρικού Τουρισμού, αλλά και στις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται, ώστε να μπορεί ένας πάροχος υγείας να απευθυνθεί στην αγορά αυτή. Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον όλη την ομιλία και υπέβαλαν διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Την παρουσίαση έκλεισε ο Πρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ, κ. Γεώργιος Σταματίου αναφερόμενος στους στόχους που έχουν τεθεί και στις ενέργειες που έχει προβεί η Διοίκηση του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, προκειμένου να αποκτήσει όλα τα εχέγγυα που θα επιτρέψουν την είσοδο του στη διεθνή αγορά. Τόνισε ότι πρόκειται για μία σύνθετη διαδικασία, στην οποία το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας μπορεί να ανταποκριθεί, εφόσον διαθέτει την τεχνογνωσία, τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό.

Στο τέλος της παρουσίασης, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις και να απολαύσουν τα εδέσματα που είχε ετοιμάσει γι’ αυτούς ο Σεφ του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

    Δειτε επισης:

    Παρουσίαση του νέου προγράμματος My Health First της Eurolife FFH στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    Παρουσίαση του νέου προγράμματος My Health First της Eurolife FFH στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του Ομίλου ΙΑΣΩ να εξελίσσει και να εμπλο...

    Οι νικήτριες του διαγωνισμού του 2ου IASOMOM
    ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

    Οι νικήτριες του διαγωνισμού του 2ου IASOMOM

    Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά την Τετάρτη 4 Ιουνίου και σύμ...

    «IASO MOM 2025: Εκεί όπου η μητρότητα συναντά την επιστήμη & την ασφάλεια»
    ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

    «IASO MOM 2025: Εκεί όπου η μητρότητα συναντά την επιστήμη & την ασφάλεια»

    Όταν η μητρότητα γίνεται γιορτή: Το IASO MOM αγκάλιασε ξανά τη ΛάρισαΜε απόλυτη επιτυχία και εντυπωσιακή σ...