Νέα

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Την οργάνωση και λειτουργία της κουζίνας του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, έχουν αναλάβει οι εξειδικευμένοι σεφ Παναγιώτης Τσιγάρας, Γεώργιος Τσιούτσιος και Ευάγγελος Καραβίδας, υπό την καθοδήγηση του πρώτου, οι οποίοι με επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης παρασκευάζουν τα γεύματα και εξασφαλίζουν την ποιότητα στις γευστικές ανάγκες των ασθενών της κλινικής.

Για την παρασκευή των γευμάτων επιλέγονται φρέσκα προϊόντα, κρεατικά, λαχανικά και φρούτα, λαμβάνοντας υπόψη την εποχικότητά τους, από τοπικούς παραγωγούς της Θεσσαλίας. Οι δίαιτες τεκμηριώνονται από κλινικό διατροφολόγο και ελέγχονται τακτικά με βάση τις αγορανομικές διατάξεις.

Τα κριτήρια επιλογής των γευμάτων του κάθε ασθενή είναι εξατομικευμένα και βασίζονται στις διατροφικές του συνήθειες και στις εντολές του θεράποντος ιατρού.

    Δειτε επισης:

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κοντά στους Λαρισαίους  στην μεγάλη δράση εθελοντισμού για την υγεία 
 «Μαζί μια αγκαλιά»
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κοντά στους Λαρισαίους στην μεγάλη δράση εθελοντισμού για την υγεία  «Μαζί μια αγκαλιά»

    Από τις 11 μέχρι τις 17 Μαΐου, οι φορείς υγείας και πρόνοιας της Λάρισας, γίνα...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετέχει στη μεγάλη δράση αλληλεγγύης Μαζί μια αγκαλιά
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετέχει στη μεγάλη δράση αλληλεγγύης Μαζί μια αγκαλιά

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετέχει στη μεγάλη δράση αλληλεγγύης Μαζί μια αγκαλιά που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία για την αξονική εντερογραφία
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία για την αξονική εντερογραφία

    Ο ρόλος της αξονικής εντερογραφίας στη μελέτη των παθήσεων του λεπτού εντέρου ...