Νέα

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Την οργάνωση και λειτουργία της κουζίνας του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, έχουν αναλάβει οι εξειδικευμένοι σεφ Παναγιώτης Τσιγάρας, Γεώργιος Τσιούτσιος και Ευάγγελος Καραβίδας, υπό την καθοδήγηση του πρώτου, οι οποίοι με επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης παρασκευάζουν τα γεύματα και εξασφαλίζουν την ποιότητα στις γευστικές ανάγκες των ασθενών της κλινικής.

Για την παρασκευή των γευμάτων επιλέγονται φρέσκα προϊόντα, κρεατικά, λαχανικά και φρούτα, λαμβάνοντας υπόψη την εποχικότητά τους, από τοπικούς παραγωγούς της Θεσσαλίας. Οι δίαιτες τεκμηριώνονται από κλινικό διατροφολόγο και ελέγχονται τακτικά με βάση τις αγορανομικές διατάξεις.

Τα κριτήρια επιλογής των γευμάτων του κάθε ασθενή είναι εξατομικευμένα και βασίζονται στις διατροφικές του συνήθειες και στις εντολές του θεράποντος ιατρού.

    Δειτε επισης:

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας γιορτάζει το στήθος, που κάνει την κάθε γυναίκα ξεχωριστή, με πακέτα προληπτικών εξετάσεων σε προνομιακές τιμές
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας γιορτάζει το στήθος, που κάνει την κάθε γυναίκα ξεχωριστή, με πακέτα προληπτικών εξετάσεων σε προνομιακές τιμές

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με αφορμή τον Οκτώβριο, Mήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίν...

    Η πρώτη εξατομικευμένη ολική αρθροπλαστική γόνατος με προθέματα
 από τρισδιάστατο (3D) εκτυπωτή στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    Η πρώτη εξατομικευμένη ολική αρθροπλαστική γόνατος με προθέματα  από τρισδιάστατο (3D) εκτυπωτή στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας η πρώτη εξατομικευμένη...

    Μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά η προσέλευση στην Εθελοντική Αιμοδοσία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    Μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά η προσέλευση στην Εθελοντική Αιμοδοσία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε την Τετά...