Νέα

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Την οργάνωση και λειτουργία της κουζίνας του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, έχουν αναλάβει οι εξειδικευμένοι σεφ Παναγιώτης Τσιγάρας, Γεώργιος Τσιούτσιος και Ευάγγελος Καραβίδας, υπό την καθοδήγηση του πρώτου, οι οποίοι με επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης παρασκευάζουν τα γεύματα και εξασφαλίζουν την ποιότητα στις γευστικές ανάγκες των ασθενών της κλινικής.

Για την παρασκευή των γευμάτων επιλέγονται φρέσκα προϊόντα, κρεατικά, λαχανικά και φρούτα, λαμβάνοντας υπόψη την εποχικότητά τους, από τοπικούς παραγωγούς της Θεσσαλίας. Οι δίαιτες τεκμηριώνονται από κλινικό διατροφολόγο και ελέγχονται τακτικά με βάση τις αγορανομικές διατάξεις.

Τα κριτήρια επιλογής των γευμάτων του κάθε ασθενή είναι εξατομικευμένα και βασίζονται στις διατροφικές του συνήθειες και στις εντολές του θεράποντος ιατρού.

    Δειτε επισης:

    Οι γιατροί  του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ενημέρωσαν το κοινό για τον καρκίνο του προστάτη
    ΟΜΙΛΟΣ

    Οι γιατροί  του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ενημέρωσαν το κοινό για τον καρκίνο του προστάτη

    Με τη συμμετοχή του ιατρικού κόσμου, εκπροσώπων φορέων και πλήθους κόσμου πραγ...

    Παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου νέο ασθενοφόρο με την ευγενική χορηγία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΟΜΙΛΟΣ

    Παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου νέο ασθενοφόρο με την ευγενική χορηγία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Σε μία όμορφη τελετή στο νησί της Σκοπέλου, πραγματοποιήθηκε η παράδοση ενός κ...

    Επιστημονική Ημερίδα για τον καρκίνο του προστάτη στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    Επιστημονική Ημερίδα για τον καρκίνο του προστάτη στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας διοργανώνει επιστημονική ημερίδα για τον καρκίνο του προστάτ...