Νέα

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Την οργάνωση και λειτουργία της κουζίνας του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, έχουν αναλάβει οι εξειδικευμένοι σεφ Παναγιώτης Τσιγάρας, Γεώργιος Τσιούτσιος και Ευάγγελος Καραβίδας, υπό την καθοδήγηση του πρώτου, οι οποίοι με επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης παρασκευάζουν τα γεύματα και εξασφαλίζουν την ποιότητα στις γευστικές ανάγκες των ασθενών της κλινικής.

Για την παρασκευή των γευμάτων επιλέγονται φρέσκα προϊόντα, κρεατικά, λαχανικά και φρούτα, λαμβάνοντας υπόψη την εποχικότητά τους, από τοπικούς παραγωγούς της Θεσσαλίας. Οι δίαιτες τεκμηριώνονται από κλινικό διατροφολόγο και ελέγχονται τακτικά με βάση τις αγορανομικές διατάξεις.

Τα κριτήρια επιλογής των γευμάτων του κάθε ασθενή είναι εξατομικευμένα και βασίζονται στις διατροφικές του συνήθειες και στις εντολές του θεράποντος ιατρού.

    Δειτε επισης:

    Απαιτητικές ΩΡΛ χειρουργικές επεμβάσεις αφαίρεσης μεγάλων όγκων στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    Απαιτητικές ΩΡΛ χειρουργικές επεμβάσεις αφαίρεσης μεγάλων όγκων στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Δύο  μεγάλης δυσκολίας ΩΡΛ  χειρουργικές επεμβάσεις, πραγματοποιήθηκ...

    Ημέρα Σύμπλοκων Επεμβάσεων στα Στεφανιαία Αγγεία στο ΙΑΣΩ Θεσσαλία
    ΟΜΙΛΟΣ

    Ημέρα Σύμπλοκων Επεμβάσεων στα Στεφανιαία Αγγεία στο ΙΑΣΩ Θεσσαλία

    Μεγάλο ήταν το ιατρικό ενδιαφέρον που συγκέντρωσε η «Ημέρα Σύμπλοκων Επεμβάσεων στα Στεφανιαία Αγγεία», που πραγματοποιήθηκε την ...

    Εθελοντική Αιμοδοσία ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Αυτό το καλοκαίρι, χαρίζουμε ζωή!
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    Εθελοντική Αιμοδοσία ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Αυτό το καλοκαίρι, χαρίζουμε ζωή!

    "Αυτό το καλοκαίρι, χαρίζουμε ζωή", φώναξαν με τη δυναμική τους παρουσία τα μέ...