Νέα

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Την οργάνωση και λειτουργία της κουζίνας του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, έχουν αναλάβει οι εξειδικευμένοι σεφ Παναγιώτης Τσιγάρας, Γεώργιος Τσιούτσιος και Ευάγγελος Καραβίδας, υπό την καθοδήγηση του πρώτου, οι οποίοι με επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης παρασκευάζουν τα γεύματα και εξασφαλίζουν την ποιότητα στις γευστικές ανάγκες των ασθενών της κλινικής.

Για την παρασκευή των γευμάτων επιλέγονται φρέσκα προϊόντα, κρεατικά, λαχανικά και φρούτα, λαμβάνοντας υπόψη την εποχικότητά τους, από τοπικούς παραγωγούς της Θεσσαλίας. Οι δίαιτες τεκμηριώνονται από κλινικό διατροφολόγο και ελέγχονται τακτικά με βάση τις αγορανομικές διατάξεις.

Τα κριτήρια επιλογής των γευμάτων του κάθε ασθενή είναι εξατομικευμένα και βασίζονται στις διατροφικές του συνήθειες και στις εντολές του θεράποντος ιατρού.

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

    Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε κ...