Νέα

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Την οργάνωση και λειτουργία της κουζίνας του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, έχουν αναλάβει οι εξειδικευμένοι σεφ Παναγιώτης Τσιγάρας, Γεώργιος Τσιούτσιος και Ευάγγελος Καραβίδας, υπό την καθοδήγηση του πρώτου, οι οποίοι με επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης παρασκευάζουν τα γεύματα και εξασφαλίζουν την ποιότητα στις γευστικές ανάγκες των ασθενών της κλινικής.

Για την παρασκευή των γευμάτων επιλέγονται φρέσκα προϊόντα, κρεατικά, λαχανικά και φρούτα, λαμβάνοντας υπόψη την εποχικότητά τους, από τοπικούς παραγωγούς της Θεσσαλίας. Οι δίαιτες τεκμηριώνονται από κλινικό διατροφολόγο και ελέγχονται τακτικά με βάση τις αγορανομικές διατάξεις.

Τα κριτήρια επιλογής των γευμάτων του κάθε ασθενή είναι εξατομικευμένα και βασίζονται στις διατροφικές του συνήθειες και στις εντολές του θεράποντος ιατρού.

    Δειτε επισης:

    Παρουσίαση του νέου προγράμματος My Health First της Eurolife FFH στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    Παρουσίαση του νέου προγράμματος My Health First της Eurolife FFH στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του Ομίλου ΙΑΣΩ να εξελίσσει και να εμπλο...

    Οι νικήτριες του διαγωνισμού του 2ου IASOMOM
    ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

    Οι νικήτριες του διαγωνισμού του 2ου IASOMOM

    Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά την Τετάρτη 4 Ιουνίου και σύμ...

    «IASO MOM 2025: Εκεί όπου η μητρότητα συναντά την επιστήμη & την ασφάλεια»
    ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

    «IASO MOM 2025: Εκεί όπου η μητρότητα συναντά την επιστήμη & την ασφάλεια»

    Όταν η μητρότητα γίνεται γιορτή: Το IASO MOM αγκάλιασε ξανά τη ΛάρισαΜε απόλυτη επιτυχία και εντυπωσιακή σ...