Νέα

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Την οργάνωση και λειτουργία της κουζίνας του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, έχουν αναλάβει οι εξειδικευμένοι σεφ Παναγιώτης Τσιγάρας, Γεώργιος Τσιούτσιος και Ευάγγελος Καραβίδας, υπό την καθοδήγηση του πρώτου, οι οποίοι με επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης παρασκευάζουν τα γεύματα και εξασφαλίζουν την ποιότητα στις γευστικές ανάγκες των ασθενών της κλινικής.

Για την παρασκευή των γευμάτων επιλέγονται φρέσκα προϊόντα, κρεατικά, λαχανικά και φρούτα, λαμβάνοντας υπόψη την εποχικότητά τους, από τοπικούς παραγωγούς της Θεσσαλίας. Οι δίαιτες τεκμηριώνονται από κλινικό διατροφολόγο και ελέγχονται τακτικά με βάση τις αγορανομικές διατάξεις.

Τα κριτήρια επιλογής των γευμάτων του κάθε ασθενή είναι εξατομικευμένα και βασίζονται στις διατροφικές του συνήθειες και στις εντολές του θεράποντος ιατρού.

    Δειτε επισης:

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο InnoHealth Forum 2023Παρουσίαση Ψηφιακού Φακέλου Ασθενή ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΟΜΙΛΟΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο InnoHealth Forum 2023Παρουσίαση Ψηφιακού Φακέλου Ασθενή ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Τον καινοτόμο Ψηφιακό Φάκελο Ασθενών που χρησιμοποιεί την τελευταία διετία το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας παρουσίασε ο Δ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας Στην «πρώτη» του Α’ Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας
    ΟΜΙΛΟΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας Στην «πρώτη» του Α’ Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας

    Στη μεγάλη ιστορική στιγμή για τη Λάρισα, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ήταν εκεί.Το ΙΑΣΩ ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στον πρώτο Διεθνή  Ποδηλατικό Γύρο Θεσσαλίας Tour of Thessaly 2023 Exalco
    ΟΜΙΛΟΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στον πρώτο Διεθνή  Ποδηλατικό Γύρο Θεσσαλίας Tour of Thessaly 2023 Exalco

    Με αξιοσημείωτη συμμετοχή, τόσο αθλητών και ομάδων, όσο και κατοίκων  και...