Νέα

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Την οργάνωση και λειτουργία της κουζίνας του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, έχουν αναλάβει οι εξειδικευμένοι σεφ Παναγιώτης Τσιγάρας, Γεώργιος Τσιούτσιος και Ευάγγελος Καραβίδας, υπό την καθοδήγηση του πρώτου, οι οποίοι με επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης παρασκευάζουν τα γεύματα και εξασφαλίζουν την ποιότητα στις γευστικές ανάγκες των ασθενών της κλινικής.

Για την παρασκευή των γευμάτων επιλέγονται φρέσκα προϊόντα, κρεατικά, λαχανικά και φρούτα, λαμβάνοντας υπόψη την εποχικότητά τους, από τοπικούς παραγωγούς της Θεσσαλίας. Οι δίαιτες τεκμηριώνονται από κλινικό διατροφολόγο και ελέγχονται τακτικά με βάση τις αγορανομικές διατάξεις.

Τα κριτήρια επιλογής των γευμάτων του κάθε ασθενή είναι εξατομικευμένα και βασίζονται στις διατροφικές του συνήθειες και στις εντολές του θεράποντος ιατρού.

    Δειτε επισης:

    Η Προαγωγή της Σεξουαλικής Υγείας στον Ογκολογικό Ασθενή, 13-14 Μαΐου 2022, Αμφιθέατρο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    Η Προαγωγή της Σεξουαλικής Υγείας στον Ογκολογικό Ασθενή, 13-14 Μαΐου 2022, Αμφιθέατρο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετέχει ως χορηγός και ως Επιστημονικός Συνεργάτης, με ομ...

    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ
    ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

    Mε αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας γιορτάζει με ένα διαγωνισμό...

    Το ολοκαίνουργιο Website του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι από σήμερα στον “αέρα”!
    ΟΜΙΛΟΣ

    Το ολοκαίνουργιο Website του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι από σήμερα στον “αέρα”!

    Το ολοκαίνουργιο και σύγχρονο Website του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ξεκινά σήμερα τη λειτ...