Νέα

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Την οργάνωση και λειτουργία της κουζίνας του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, έχουν αναλάβει οι εξειδικευμένοι σεφ Παναγιώτης Τσιγάρας, Γεώργιος Τσιούτσιος και Ευάγγελος Καραβίδας, υπό την καθοδήγηση του πρώτου, οι οποίοι με επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης παρασκευάζουν τα γεύματα και εξασφαλίζουν την ποιότητα στις γευστικές ανάγκες των ασθενών της κλινικής.

Για την παρασκευή των γευμάτων επιλέγονται φρέσκα προϊόντα, κρεατικά, λαχανικά και φρούτα, λαμβάνοντας υπόψη την εποχικότητά τους, από τοπικούς παραγωγούς της Θεσσαλίας. Οι δίαιτες τεκμηριώνονται από κλινικό διατροφολόγο και ελέγχονται τακτικά με βάση τις αγορανομικές διατάξεις.

Τα κριτήρια επιλογής των γευμάτων του κάθε ασθενή είναι εξατομικευμένα και βασίζονται στις διατροφικές του συνήθειες και στις εντολές του θεράποντος ιατρού.

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας : Μαστολογικοί και καρδιολογικοί έλεγχοι στα Ιωάννινα
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας : Μαστολογικοί και καρδιολογικοί έλεγχοι στα Ιωάννινα

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας  ταξίδεψε μέχρι τα Ιωάννινα για να στείλει το μήνυμα πω...

    Γιορτή για όλες τις Μητέρες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

    Γιορτή για όλες τις Μητέρες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Μαμάδες από κάθε περιοχή της Θεσσαλίας, μανούλες όλων των ηλικιών, μάνες με αρ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας : Δυναμική παρουσία στο Skywalker Plus Your Fe5tival
    ΟΜΙΛΟΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας : Δυναμική παρουσία στο Skywalker Plus Your Fe5tival

    Δυναμική η παρουσία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο φεστιβάλ που συνδυάζει Εργασία,&nbs...