Νέα

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας προσφέρει 5 Υποτροφίες για σπουδές στα επαγγέλματα Υγείας

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας προσφέρει 5 Υποτροφίες για σπουδές στα επαγγέλματα Υγείας

Την Πέμπτη 25.08.2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γενικού Διευθυντή του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κου Σωκράτη Μητσιάδη με τον Διευθυντή του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ κο Βασίλειο Ζάρκο, όπουκαι ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία μεταξύ των δυο εταιριών σε προγράμματα σπουδών στον τομέα της υγείας.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι µία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον ιδιωτικό τομέα υγείας στην Ελλάδα και η μεγαλύτερη στην περιφέρεια. Σήμερα, αποτελεί µία σύγχρονη κλινική, ένα πρότυπο ίδρυμα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, εξοπλισμένο µε τον πλέον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, έχοντας τη συνδρομή κορυφαίων ιατρών - συνεργατών όλων των ειδικοτήτων.

Η Διοίκηση του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στα επαγγέλματα υγείας, αποφάσισε να συνεργαστεί με το ΙΕΚ του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» (μεταδευτεροβάθμιες σπουδές) καθώς είναι ο πρώτος ιδιωτικός φορέας επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα (έτος ίδρυσης 1987), με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην αξιολόγηση από τον ΕΟΠΠΕΠ (90,63) και ο πιο έμπειρος στη Θεσσαλία, με 30 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στον κλάδο. “Είναι ο φορέας με τη μεγαλύτερη τεχνογνωσία, το πιο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και μπορεί να διασφαλίσει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση για την ανάδειξη ικανών στελεχών στο χώρο της υγείας” δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κος Σωκράτης Μητσιάδης.

Παράλληλα η Διοίκηση του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής πολιτικής, αποφάσισε να παρέχει 5 υποτροφίες για σπουδές στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στα επαγγέλματα υγείας (νοσηλευτική, χειρουργική, μαιευτική, διατροφολογία, βοηθός φαρμακείου) για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17.

Σημ. στη συνημμένη φωτογραφία εμφανίζονται ο κος Σωκράτης Μητσιάδης, Γενικός Διευθυντής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και ο κος Βασίλειος Ζάρκος, Διευθυντής ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

  Δειτε επισης:

  Εκπαιδευτική ομιλία αναισθησιολόγων ΜΕΘ στο  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
  ΟΜΙΛΟΣ

  Εκπαιδευτική ομιλία αναισθησιολόγων ΜΕΘ στο  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συνεχίζει  τις καθιερωμένες επιστημονικές διαλέξεις στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος 2023-2024...

  Επιστημονική Εκδήλωση για το μικροβίωμα του εντέρου στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΜΙΛΟΣ

  Επιστημονική Εκδήλωση για το μικροβίωμα του εντέρου στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε συνεργασία με τη γαστρεντερολόγο, Ροξάνα Αγκαρίτσι, τον βραβευμένο ερευνητή, Δρ. Manuelle Biazzo, από το καινοτόμο εργαστήριο ...

  Γιορτή Προωρότητας 2023
  ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

  Γιορτή Προωρότητας 2023

  Στήσαμε μεγάλη γιορτή στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας με ξεχωριστούς για εμάς προσκεκλημένους, τα εξαιρετικά πρόωρα βρεφάκια, τα μικρότερα που γεννήθηκαν εδώ, ίσα που άγγιζ...