Νέα

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας προσφέρει 5 Υποτροφίες για σπουδές στα επαγγέλματα Υγείας

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας προσφέρει 5 Υποτροφίες για σπουδές στα επαγγέλματα Υγείας

Την Πέμπτη 25.08.2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γενικού Διευθυντή του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κου Σωκράτη Μητσιάδη με τον Διευθυντή του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ κο Βασίλειο Ζάρκο, όπουκαι ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία μεταξύ των δυο εταιριών σε προγράμματα σπουδών στον τομέα της υγείας.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι µία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον ιδιωτικό τομέα υγείας στην Ελλάδα και η μεγαλύτερη στην περιφέρεια. Σήμερα, αποτελεί µία σύγχρονη κλινική, ένα πρότυπο ίδρυμα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, εξοπλισμένο µε τον πλέον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, έχοντας τη συνδρομή κορυφαίων ιατρών - συνεργατών όλων των ειδικοτήτων.

Η Διοίκηση του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στα επαγγέλματα υγείας, αποφάσισε να συνεργαστεί με το ΙΕΚ του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» (μεταδευτεροβάθμιες σπουδές) καθώς είναι ο πρώτος ιδιωτικός φορέας επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα (έτος ίδρυσης 1987), με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην αξιολόγηση από τον ΕΟΠΠΕΠ (90,63) και ο πιο έμπειρος στη Θεσσαλία, με 30 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στον κλάδο. “Είναι ο φορέας με τη μεγαλύτερη τεχνογνωσία, το πιο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και μπορεί να διασφαλίσει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση για την ανάδειξη ικανών στελεχών στο χώρο της υγείας” δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κος Σωκράτης Μητσιάδης.

Παράλληλα η Διοίκηση του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής πολιτικής, αποφάσισε να παρέχει 5 υποτροφίες για σπουδές στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στα επαγγέλματα υγείας (νοσηλευτική, χειρουργική, μαιευτική, διατροφολογία, βοηθός φαρμακείου) για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17.

Σημ. στη συνημμένη φωτογραφία εμφανίζονται ο κος Σωκράτης Μητσιάδης, Γενικός Διευθυντής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και ο κος Βασίλειος Ζάρκος, Διευθυντής ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

    Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε κ...