Νέα

Συνεργασία ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με την Interamerican

Ένταξη στο Δίκτυο Υγείας της INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN και ο Όμιλος ΙΑΣΩ, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας τους στον τομέα των υπηρεσιών υγείας, ανακοινώνουν τη συμφωνία για την ένταξη της κλινικής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο δίκτυο των συνεργαζομένων νοσηλευτηρίων, που έχει οργανώσει και λειτουργεί η ασφαλιστική εταιρεία.

Η συνεργασία των δύο επιχειρήσεων θα καλύπτει με παροχή νοσοκομειακών υπηρεσιών από τo ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κάθε ασφαλισμένο με πρόγραμμα υγείας τύπου Medisystem και Medihospital της INTERAMERICAN, εξυπηρετώντας τις πραγματικές ανάγκες του μεγάλου πελατολογίου της εταιρείας στην ευρύτερη περιφέρεια της κεντρικής Ελλάδος.

Η προσθήκη της κλινικής στο δίκτυο υγείας της INTERAMERICAN αναπτύσσει σε σημαντικό βαθμό τη γεωγραφική κάλυψη του Medisystem, που έως σήμερα στο επίπεδο της νοσηλείας κάλυπτε την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη με τη συνεργασία 16 νοσηλευτικών κέντρων.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι ένα σύγχρονο νοσηλευτήριο δυναμικότητας 213κλινών που παρέχει υπηρεσίες γενικής κλινικής, μαιευτικής-γυναικολογικής κλινικής, ενώ διαθέτει υπερσύγχρονες ειδικές μονάδες, όπως Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (ΜΤΝ), Εμβρυομητρική, στελεχωμένες με ειδικευμένο προσωπικό. Διαθέτει πληρώς εξοπλισμένα διαγνωστικά εργαστήρια με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (π.χ. Αξονικό Τομογράφο 124 Τομών). Τέλος, είναι στελεχωμένη με ειδικούς ιατρούς κρίσιμων ειδικοτήτων (καρδιολόγων, αναισθησιολόγων, χειρουργών, μαιευτήρων-γυναικολόγων, παθολόγων, εντατικολόγων, νεογνολόγων και ορθοπαιδικών) και λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα.

Ο κ. Σωκράτης Μητσιάδης, γενικός διευθυντής της ΙΑΣΩ Θεσσαλίας τόνισε σχετικά: «Πρόκειται για μια συνεργασία μεταξύ δύο επιχειρηματικών οργανισμών κύρους, με αμοιβαίο όφελος που αντανακλά απόλυτα το όφελος των πολιτών, εν προκειμένω των ασφαλισμένων της INTERAMERICΑΝ. Η πληρότητα των υπηρεσιών μας, οι υποδομές και το επιστημονικό δυναμικό εγγυώνται υπεύθυνες και αποτελεσματικές υπηρεσίες σε ευρύτατο φάσμα αναγκών υγείας».

Ο κ. Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής Ζωής και Υγείας INTERAMERICAN, αναφερόμενος στη συνεργασία δήλωσε: «Η κλινική ΙΑΣΩ προσθέτει σημαντική αξία στο δίκτυο υγείας της εταιρείας μας. Η κλινική λύνει ένα πρόβλημα των ασφαλισμένων μας στη Θεσσαλία, που πλέον δεν χρειάζεται να μετακινούνται για νοσηλεία στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα ενισχύει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των παροχών μας προς αυτούς με τις υψηλές προδιαγραφές που τη χαρακτηρίζουν, ανταποκρινόμενη πλήρως στην ευελιξία και στο προσιτό κόστος των ασφαλιστικών προγραμμάτων μας».

  Δειτε επισης:

  Ενημέρωση Ασφαλιστών στο  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
  ΟΜΙΛΟΣ

  Ενημέρωση Ασφαλιστών στο  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

  Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του Ομίλου ΙΑΣΩ για προσαρμογή και αναβάθ...

  Νευρολόγοι του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε Εκπαιδευτική ομιλία
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Νευρολόγοι του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε Εκπαιδευτική ομιλία

  Νευρολόγοι συνεργάτες του  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συνέχισαν τις παρουσιάσεις εξει...

  Ρομποτική Χειρουργική στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Η αριστεία του Cambridge κατέφθασε στην Κεντρική Ελλάδα
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Ρομποτική Χειρουργική στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Η αριστεία του Cambridge κατέφθασε στην Κεντρική Ελλάδα

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ανακοινώνει την απόκτηση του πρώτου Συστήματος Ρομποτικής Χειρουργικής Versius® στην Ελλάδα και υποδέχεται το μέλλον της χειρουργικής για τους ασθενείς της Κεντρικής Ελλάδας. Το καινοτόμο χειρουργικό ρομποτικό σύστημα επόμενης γενιάς, Versius ® της CMR Surgical – της παγκόσμιας κατασκευάστριας εταιρείας ιατρικών ρομποτικών συστημάτων με έδρα το Cambridge της Αγγλίας,...