Νέα

Σύμβαση του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με τους ασφαλισμένους του δημόσιου

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του νοσοκομείου με τον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ). Με τη συνεργασία αυτή, οι δημόσιοι υπάλληλοι ασφαλισμένοι του ΟΠΑΔ, αποκτούν άμεση πρόσβαση σε όλα τα τμήματα και τις υπηρεσίες του νοσοκομείου, ως εσωτερικοί ασθενείς. Παράλληλα μέσω της σύμβασης, καλύπτεται όλο το εύρος των εξειδικευμένων εξετάσεων για εξωτερικούς ασθενείς όπως είναι η μαγνητική τομογραφία, η αξονική τομογραφία, triplex, σαλπιγγογραφίες, γαστροσκοπήσεις, κωλονοσκοπήσεις, κλπ. Η σύμβαση θα καλύπτει τη νοσηλεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων μιας Γενικής Κλινικής όπως είναι το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Εκτός από τις επεμβάσεις θα καλύπτεται και η νοσηλεία στις ειδικές μονάδες όπως είναι η Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων και Νεογνών και η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού. Υπενθυμίζεται ότι το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας έχει ήδη υπογράψει σύμβαση με τους βασικούς Ασφαλιστικούς Φορείς, όπως είναι ΙΚΑ, Ο.Γ.Α., Ο.Α.Ε.Ε. (ΤΕΒΕ) καθώς επίσης και με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες (Εθνική Ασφαλιστική, Generali κ.α). Με τις συνεργασίες αυτές το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας καλύπτει πλέον το μεγαλύτερο μέρος των ασφαλισμένων της ευρύτερης περιοχής.

Στη δύσκολη οικονομική περίοδο την οποία διανύουμε η κάλυψη από τον Ο.Π.Α.Δ της νοσηλείας ασθενών στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την παροχή σε κάθε Θεσσαλική οικογένεια προσιτών και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Υγείας, χωρίς καμία «έκπτωση» στην ποιότητα.

  Δειτε επισης:

  Ενημέρωση Ασφαλιστών στο  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
  ΟΜΙΛΟΣ

  Ενημέρωση Ασφαλιστών στο  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

  Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του Ομίλου ΙΑΣΩ για προσαρμογή και αναβάθ...

  Νευρολόγοι του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε Εκπαιδευτική ομιλία
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Νευρολόγοι του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε Εκπαιδευτική ομιλία

  Νευρολόγοι συνεργάτες του  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συνέχισαν τις παρουσιάσεις εξει...

  Ρομποτική Χειρουργική στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Η αριστεία του Cambridge κατέφθασε στην Κεντρική Ελλάδα
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Ρομποτική Χειρουργική στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Η αριστεία του Cambridge κατέφθασε στην Κεντρική Ελλάδα

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ανακοινώνει την απόκτηση του πρώτου Συστήματος Ρομποτικής Χειρουργικής Versius® στην Ελλάδα και υποδέχεται το μέλλον της χειρουργικής για τους ασθενείς της Κεντρικής Ελλάδας. Το καινοτόμο χειρουργικό ρομποτικό σύστημα επόμενης γενιάς, Versius ® της CMR Surgical – της παγκόσμιας κατασκευάστριας εταιρείας ιατρικών ρομποτικών συστημάτων με έδρα το Cambridge της Αγγλίας,...