Νέα

Επίσκεψη εκπροσώπων της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Επίσκεψη εκπροσώπων της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Πολυμελή αντιπροσωπεία επιχειρηματιών και εκπροσώπων της πολιτικής ζωής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό υποδέχτηκε το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2013, μετά από πρόσκληση του Γενικού Διευθυντή κ. Σωκράτη Μητσιάδη. Οι επισκέπτες κουβέντιασαν με μέλη της Διοίκησης του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για τις δυνατότητες και τις προοπτικές συνεργασίας που μπορούν να αναπτύξουν τόσο στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών, όσο στην παροχή τεχνογνωσίας ως προς τη διαχείριση ιατρικών δομών. Κατόπιν, ξεναγήθηκαν σε όλους του χώρους της Κλινικής και εξέφρασαν το θαυμασμό τους για την άρτια οργάνωση και τον σύγχρονο ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό. Αξίζει να σημειωθεί πως η αντιπροσωπεία τόνισε ότι η ύπαρξη διεθνών πιστοποιήσεων, όπως η πιστοποίηση κατά ISO και κατά Temos, αποτελούν παράγοντες που προσδίδουν στην Κλινική κύρος και προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά σε ιατρούς και ασθενείς.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (πρώην βελγικό Κονγκό) είναι μία πλούσια χώρα με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης, έχει 70.000.000 πληθυσμό, ενώ η πρωτεύουσα Κινσάσα αποτελείται από 15.000.000 κατοίκους και το 40% του πληθυσμού έχει βιοτικό επίπεδο άνω του μέσου όρου.

Η επίσκεψη έγινε με τη συνδρομή του Κονγκοελληνικού επιμελητηρίου που στόχος του είναι να ισχυροποιηθούν οι υπάρχουσες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, οι οποίες θα επεκταθούν σε οικονομικούς και εμπορικούς δρόμους ώστε να επιτευχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επιχειρηματικές συνεργασίες. Η νοσηλεία ασθενών και η φιλοξενία πολιτών του Κονγκό στην περιοχή μας είναι πρώτη προτεραιότητα του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

    Δειτε επισης:

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Ιατρικός Υποστηρικτής σε ανοιχτές δράσεις ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα καλής υγείας
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΜΙΛΟΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Ιατρικός Υποστηρικτής σε ανοιχτές δράσεις ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα καλής υγείας

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ανταποκρίθηκε στο αίτημα των Lions Clubs International 117Β ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στη 13η  Agrothessaly
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΜΙΛΟΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στη 13η  Agrothessaly

    Αυλαία έριξε, με εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα, η 13η Πανελλήνια Έκθεση για τ...

    Πακέτο εξετάσεων για την υγεία  των νεφρών για όλους στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    Πακέτο εξετάσεων για την υγεία  των νεφρών για όλους στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Με αφορμή την 9 η Μαρτίου 2023, Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού, η επιστημονική ομάδα του ΙΑΣΩ Θεσσ...