Νέα

Επίσκεψη εκπροσώπων της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Επίσκεψη εκπροσώπων της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Πολυμελή αντιπροσωπεία επιχειρηματιών και εκπροσώπων της πολιτικής ζωής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό υποδέχτηκε το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2013, μετά από πρόσκληση του Γενικού Διευθυντή κ. Σωκράτη Μητσιάδη. Οι επισκέπτες κουβέντιασαν με μέλη της Διοίκησης του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για τις δυνατότητες και τις προοπτικές συνεργασίας που μπορούν να αναπτύξουν τόσο στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών, όσο στην παροχή τεχνογνωσίας ως προς τη διαχείριση ιατρικών δομών. Κατόπιν, ξεναγήθηκαν σε όλους του χώρους της Κλινικής και εξέφρασαν το θαυμασμό τους για την άρτια οργάνωση και τον σύγχρονο ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό. Αξίζει να σημειωθεί πως η αντιπροσωπεία τόνισε ότι η ύπαρξη διεθνών πιστοποιήσεων, όπως η πιστοποίηση κατά ISO και κατά Temos, αποτελούν παράγοντες που προσδίδουν στην Κλινική κύρος και προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά σε ιατρούς και ασθενείς.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (πρώην βελγικό Κονγκό) είναι μία πλούσια χώρα με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης, έχει 70.000.000 πληθυσμό, ενώ η πρωτεύουσα Κινσάσα αποτελείται από 15.000.000 κατοίκους και το 40% του πληθυσμού έχει βιοτικό επίπεδο άνω του μέσου όρου.

Η επίσκεψη έγινε με τη συνδρομή του Κονγκοελληνικού επιμελητηρίου που στόχος του είναι να ισχυροποιηθούν οι υπάρχουσες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, οι οποίες θα επεκταθούν σε οικονομικούς και εμπορικούς δρόμους ώστε να επιτευχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επιχειρηματικές συνεργασίες. Η νοσηλεία ασθενών και η φιλοξενία πολιτών του Κονγκό στην περιοχή μας είναι πρώτη προτεραιότητα του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

  Δειτε επισης:

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κοντά στους Λαρισαίους στην μεγάλη δράση εθελοντισμού για την υγεία 
 «Μαζί μια αγκαλιά»
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κοντά στους Λαρισαίους στην μεγάλη δράση εθελοντισμού για την υγεία  «Μαζί μια αγκαλιά»

  Από τις 11 μέχρι τις 17 Μαΐου, οι φορείς υγείας και πρόνοιας της Λάρισας, γίνα...

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετέχει στη μεγάλη δράση αλληλεγγύης Μαζί μια αγκαλιά
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετέχει στη μεγάλη δράση αλληλεγγύης Μαζί μια αγκαλιά

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετέχει στη μεγάλη δράση αλληλεγγύης Μαζί μια αγκαλιά που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικ...

  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία για την αξονική εντερογραφία
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία για την αξονική εντερογραφία

  Ο ρόλος της αξονικής εντερογραφίας στη μελέτη των παθήσεων του λεπτού εντέρου ...