Νέα

Έναρξη Λειτουργίας Μονάδας Τεχνητού Νεφρού

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ανακοινώνει την επίσημη έναρξη λειτουργίας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στις 17 Ιανουαρίου 2011. Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού που λειτουργεί στις υπερσύχρονες ιατρικές εγκαταστάσεις παρέχει τη δυνατότητα εκτέλεσης όλων των σύγχρονων μεθόδων αιμοκάθαρσης. Η Μονάδα αυτή έχει σχεδιαστεί ώστε να διασφαλίζεται η άνεση και η ευχάριστη διαμονή των ασθενών οι οποίοι θα βρίσκονται συνεχώς υπό τη στενή παρακολούθηση του εξειδικευμένου νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού το οποίο έχει επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια. Η παροχή ιατρικών υπηρεσιών όπως και η άρτια οργάνωση του νοσοκομείου εγγυάται την ασφάλεια και παρακολούθηση των αρρώστων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. ‘Όπως τονίζει η Επιστημονικά Υπεύθυνη της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και Νεφρολόγος κα. Αθηνά Γόμπου : «Στη νέα Μονάδα Τεχνητού Νεφρού θα παρέχονται υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες όπως :

  • μηνιαίος κλινικο-εργαστηριακός έλεγχος εμβολιασμός των ασθενών
  • προετοιμασία των ασθενών που επιθυμούν να μεταμοσχευθούν με διενέργεια προμεταμοσχευτικού ελέγχου λήπτη και δότη
  • παραπομπή υποψηφίων ληπτών για ένταξη στη λίστα αναμονής αποβιώσαντα δότη σε μεταμοσχευτικό κέντρο της επιλογής τους
  • Παρέχεται επίσης η δυνατότητα κάλυψης αιματολογικών, νευρολογικών, ανοσολογικών και άλλων νοσημάτων με τη μέθοδο της πλασμαφαίρεσης.

Υπενθυμίζεται ότι στην Κλινική παρέχονται όλες οι απεικονιστικές εξετάσεις που ενδεχομένως χρήζουν οι ασθενείς όπως (μέτρηση οστικής πυκνότητας, μαστογραφία, έλεγχος προστάτη, ακτινολογικός οστικός έλεγχος, triplex καρδιάς, υπέρηχος άνω και κάτω κοιλίας, υπέρηχος νεφρού, υπέρηχος θυρεοειδούς κτλ. » Επίσης Η Κλινική ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι λειτουργεί Νεφρολογικό Εξωτερικό Ιατρείο καθημερινά (πρωινές και απογευματινές ώρες), κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 2410 996000.

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

    Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε κ...