Νέα

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Α.Ε

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Α.Ε

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε, πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2006 στη Λάρισα, όπου έλαβε απόφαση για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με την έκδοση 327.480 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών.

Ο Πρόεδρος της ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κ.Αθανάσιος Χανδακάς ανέφερε ότι, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. ανέρχεται σήμερα συνολικά σε 6.549.600 Ευρώ, διαιρούμενο σε 654.960 κοινές δεσμευμένες ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα ψήφου, ονομαστικής αξίας 10 Ευρώ εκάστης. Τα ίδια κεφάλαια της Εταιρίας ανέρχονται σε 7.532.040 Ευρώ. Στο συνολικό μετοχικό κεφαλαίο της Εταιρίας συμμετέχει η ΙΑΣΩ Α.Ε. με ποσοστό 74% και οι ιατροί της Θεσσαλίας με ποσοστό 26%.

Το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας θα ανέρχεται σε 9.824.400 Ευρώ στο οποίο θα συμμετέχουν από κοινού η ΙΑΣΩ Α.Ε και οι ιατροί της Θεσσαλίας. Τα ίδια κεφάλαια της ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Α.Ε. μετά την αύξηση θα ανέλθουν στο ποσό των 12.444.240 Ευρώ.

Η ανάδοχος εταιρεία κατασκευής INTRAKAT Α.Ε. βρίσκεται ήδη στο 85% της αποπεράτωσης της πρώτης φάσης του έργου και αναμένεται να το παραδώσει ολοκληρωμένο τον Ιανουάριο του 2007.

Επίσης ο Πρόεδρος της ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, υπογράμμισε στη σημασία της επένδυσης για την περιοχή που θα καλύπτει τις ανάγκες παροχής υπηρεσιών υγείας τεσσάρων νομών Μαγνησίας, Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων καθώς και στις θέσεις εργασίας που θα ανέλθουν σε 300.

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία για την αξονική εντερογραφία
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία για την αξονική εντερογραφία

    Ο ρόλος της αξονικής εντερογραφίας στη μελέτη των παθήσεων του λεπτού εντέρου ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...