Νέα

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Α.Ε

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Α.Ε

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε, πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2006 στη Λάρισα, όπου έλαβε απόφαση για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με την έκδοση 327.480 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών.

Ο Πρόεδρος της ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κ.Αθανάσιος Χανδακάς ανέφερε ότι, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. ανέρχεται σήμερα συνολικά σε 6.549.600 Ευρώ, διαιρούμενο σε 654.960 κοινές δεσμευμένες ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα ψήφου, ονομαστικής αξίας 10 Ευρώ εκάστης. Τα ίδια κεφάλαια της Εταιρίας ανέρχονται σε 7.532.040 Ευρώ. Στο συνολικό μετοχικό κεφαλαίο της Εταιρίας συμμετέχει η ΙΑΣΩ Α.Ε. με ποσοστό 74% και οι ιατροί της Θεσσαλίας με ποσοστό 26%.

Το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας θα ανέρχεται σε 9.824.400 Ευρώ στο οποίο θα συμμετέχουν από κοινού η ΙΑΣΩ Α.Ε και οι ιατροί της Θεσσαλίας. Τα ίδια κεφάλαια της ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Α.Ε. μετά την αύξηση θα ανέλθουν στο ποσό των 12.444.240 Ευρώ.

Η ανάδοχος εταιρεία κατασκευής INTRAKAT Α.Ε. βρίσκεται ήδη στο 85% της αποπεράτωσης της πρώτης φάσης του έργου και αναμένεται να το παραδώσει ολοκληρωμένο τον Ιανουάριο του 2007.

Επίσης ο Πρόεδρος της ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, υπογράμμισε στη σημασία της επένδυσης για την περιοχή που θα καλύπτει τις ανάγκες παροχής υπηρεσιών υγείας τεσσάρων νομών Μαγνησίας, Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων καθώς και στις θέσεις εργασίας που θα ανέλθουν σε 300.

    Δειτε επισης:

    Το  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετέχει στο πρόγραμμα για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία του Υπουργείου Υγείας
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΟΣ

    Το  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετέχει στο πρόγραμμα για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία του Υπουργείου Υγείας

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης συμμετέχει  στο πρόγραμμα του...

    Χειρουργικό σεμινάριο Λαπαροσκοπικής Αποκατάστασης Βουβωνοκήλης κατά TAPP στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    Χειρουργικό σεμινάριο Λαπαροσκοπικής Αποκατάστασης Βουβωνοκήλης κατά TAPP στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χειρουργικό σεμινάριο Λαπαροσκοπικής Αποκατάσταση...

    Συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ρομποτικής Χειρουργικής του Μυοσκελετικού συστήματος  από την Α Ορθοπαιδική Κλινική στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ρομποτικής Χειρουργικής του Μυοσκελετικού συστήματος από την Α Ορθοπαιδική Κλινική στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

    Συνεχίζεται σταθερά το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα VSP (Visiting Surgeons Programme) της Smith & Nephew, που σταθερά διοργανώνει η Α΄ Ορθοπαιδική Κλινική Ρομποτικ...