Νέα

Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/01/2008 στα γραφεία της Εταιρίας στη Λάρισα, στην οποία παραστάθηκαν ή αντιπροσωπεύθηκαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 795.729 μετοχές και ψήφους, επί συνόλου 982.440, ήτοι ποσοστό 81% του μετοχικού κεφαλαίου λαμβάνοντας τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Επί του πρώτου θέματος της ημερησίας διάταξης, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τη δανειοδότηση της εταιρίας και την έκδοση δανείου με ομολογίες ποσού ευρώ τριάντα τριών εκατομμυρίων ( 33.000.000,00) από την «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» για την χρηματοδότηση ανέγερσης της κλινικής με παροχή εγγυήσεως της μητρικής εταιρίας ΙΑΣΩ Α.Ε.

2. Επί του δευτέρου θέματος της ημερησίας διάταξης, η Γενική Συνέλευση επικύρωσε ομόφωνα την εκλογή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση αποθανόντος μέλους.

Μετά τη συνέλευση συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας. Παραιτήθηκε ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Ζολώτας λόγω φόρτου εργασίας, ο οποίος είναι και πρόεδρος του ομίλου και στη θέση του εξελέγη ο κ. Φαίδων Σκαρίμπας, μέχρι τώρα αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος. Τη θέση του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου κατέλαβε ο κ. Φίλιππος Στόκος.

  Δειτε επισης:

  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας : Μαστολογικοί και καρδιολογικοί έλεγχοι στα Ιωάννινα
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας : Μαστολογικοί και καρδιολογικοί έλεγχοι στα Ιωάννινα

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας  ταξίδεψε μέχρι τα Ιωάννινα για να στείλει το μήνυμα πω...

  Γιορτή για όλες τις Μητέρες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
  ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

  Γιορτή για όλες τις Μητέρες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

  Μαμάδες από κάθε περιοχή της Θεσσαλίας, μανούλες όλων των ηλικιών, μάνες με αρ...

  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας : Δυναμική παρουσία στο Skywalker Plus Your Fe5tival
  ΟΜΙΛΟΣ

  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας : Δυναμική παρουσία στο Skywalker Plus Your Fe5tival

  Δυναμική η παρουσία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο φεστιβάλ που συνδυάζει Εργασία,&nbs...