Νέα

Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/01/2008 στα γραφεία της Εταιρίας στη Λάρισα, στην οποία παραστάθηκαν ή αντιπροσωπεύθηκαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 795.729 μετοχές και ψήφους, επί συνόλου 982.440, ήτοι ποσοστό 81% του μετοχικού κεφαλαίου λαμβάνοντας τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Επί του πρώτου θέματος της ημερησίας διάταξης, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τη δανειοδότηση της εταιρίας και την έκδοση δανείου με ομολογίες ποσού ευρώ τριάντα τριών εκατομμυρίων ( 33.000.000,00) από την «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» για την χρηματοδότηση ανέγερσης της κλινικής με παροχή εγγυήσεως της μητρικής εταιρίας ΙΑΣΩ Α.Ε.

2. Επί του δευτέρου θέματος της ημερησίας διάταξης, η Γενική Συνέλευση επικύρωσε ομόφωνα την εκλογή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση αποθανόντος μέλους.

Μετά τη συνέλευση συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας. Παραιτήθηκε ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Ζολώτας λόγω φόρτου εργασίας, ο οποίος είναι και πρόεδρος του ομίλου και στη θέση του εξελέγη ο κ. Φαίδων Σκαρίμπας, μέχρι τώρα αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος. Τη θέση του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου κατέλαβε ο κ. Φίλιππος Στόκος.

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

    Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε κ...