Νέα

Δελτίο τύπου για υπογραφή σύμβασης με το ΙΚΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης της Κλινικής με το ΙΚΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την υπογραφή της σύμβασης της κλινικής με το ΙΚΑ. Οι ασφαλισμένοι του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων μέσω της σύμβασης αυτής αποκτούν δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στις υπηρεσίες εσωτερικής νοσηλείας και περίθαλψης της κλινικής. Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι από 01.10.2010, η κλινική έχει υπογράψει σύμβαση με τον ΟΓΑ και τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και GENERALI. Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία διανύουμε, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας, πρωταρχική μας μέριμνα είναι η περιφρούρηση του υπέρτατου αγαθού της υγείας με τη μικρότερη δυνατή οικονομική επιβάρυνση των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Επιδεικνύοντας ιδιαίτερη συνέπεια στις δεσμεύσεις μας για στήριξη των μικρών και μεσαίων εισοδημάτων, από το Δεκέμβριο του 2010 μειώσαμε κατά 30% επιπρόσθετα τις τιμές της οικονομικής θέσης νοσηλείας για το φυσιολογικό τοκετό και την καισαρική τομή. Επίσης παρέχουμε στους γονείς των παιδιών που γεννιούνται εντός της κλινικής δωρεάν τη λήψη, επεξεργασία και φύλαξη βλαστικών κυττάρων από ομφαλοπλακουντιακό αίμα. Στο ίδιο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης μας εκπονήσαμε το Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας «ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2010» το οποίο παρέχει σε όλους άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες μας με πολύ μικρό κόστος, και το οποίο ισχύει από την 1η Νοεμβρίου 2010. Το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου του που είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Υγείας, προσιτών σε όλους Η Διοίκηση θα κάνει κι άλλα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση καθώς διανύουμε μία περίοδο οικονομικής ύφεσης ενώ παράλληλα η αγοραστική δύναμη της ελληνικής οικογένειας συρρικνώνεται καθημερινά. Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Συνεργάτες Ιατροί καταβάλουν συνεχείς προσπάθειες ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των καιρών για μείωση του κόστους περίθαλψης, υπηρετώντας με αξιοπιστία και μεθοδικότητα τον άνθρωπο και θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την υγεία. Με την ευκαιρία, μετά την ολοκλήρωση με επιτυχία της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που πίστεψαν στο όραμα μας και μας έδειξαν εμπιστοσύνη συμμετέχοντας στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας.»

  Δειτε επισης:

  Η πρώτη εξατομικευμένη ολική αρθροπλαστική γόνατος με προθέματα
 από τρισδιάστατο (3D) εκτυπωτή στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Η πρώτη εξατομικευμένη ολική αρθροπλαστική γόνατος με προθέματα  από τρισδιάστατο (3D) εκτυπωτή στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

  Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας η πρώτη εξατομικευμένη...

  Μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά η προσέλευση στην Εθελοντική Αιμοδοσία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά η προσέλευση στην Εθελοντική Αιμοδοσία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε την Τετά...

  Ολικές αρθροπλαστικές στα 2 γόνατα, σε ένα χειρουργείο από την Α΄ Ορθοπαιδική Κλινική Ρομποτικής Χειρουργικής Μυοσκελετικού Συστήματος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Ολικές αρθροπλαστικές στα 2 γόνατα, σε ένα χειρουργείο από την Α΄ Ορθοπαιδική Κλινική Ρομποτικής Χειρουργικής Μυοσκελετικού Συστήματος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

  Δύο ασθενείς με σοβαρή οστεοαρθρίτιδα και των 2 γονάτων τους υπεβλήθησαν σε ολ...