Νέα

4η Τακτική Γενική Συνέλευση ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε η 4η Γενική Συνέλευση του εν λειτουργία ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο 8ο χλμ Π.Ε.Ο Λαρίσης – Αθηνών. Ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Αθανάσιος Καργιώτης αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία του νοσοκομείου στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα. Τόνισε μεταξύ άλλων ότι το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι ένα από τα πιο σύγχρονα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας μας αλλά και των Βαλκανίων και μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα υγείας στην Ελλάδα, αποτελώντας ένα πρότυπο ίδρυμα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας.

Με την ευκαιρία της συνέλευσης, ο κ. Καργιώτης ευχαρίστησε όλους τους μετόχους που πιστέψανε στο ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και επενδύσανε σ’ αυτό πριν ακόμη και από την κατασκευή και την έναρξη λειτουργίας του.

Για την ανοδική πορεία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας το 2012 ο κ. Καργιώτης επεσήμανε ότι:

  • Αυξήθηκαν οι εισαγωγές ασθενών κατά 69 % και ο αριθμός των εξυπηρετούμενων εξωτερικών ασθενών κατά 56 %
  • Από τον Ιανουάριο του 2012, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ για την εξυπηρέτηση εσωτερικών και εξωτερικών ασθενών
  • Έγινε σύναψη νέων συμβάσεων με τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες Interamerican, Medlife Alico Bupa International, Ευρωπαϊκή Πίστη, (από το 2010 υπάρχει ήδη συνεργασία με την Generali και την Εθνική Ασφαλιστική)
  • Τον Δεκέμβριο του 2012 πιστοποιήθηκε το σύνολο των τμημάτων του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008 καθώς και για το Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων HACCP. Η επιθεώρηση πραγματοποιήθηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης TUV Hellas (θυγατρική της TUV Nord Γερμανίας). Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης για τη λήψη της πιστοποίησης, στο σύνολο της Κλινικής και στην εστίαση, επιβεβαιώθηκε το υψηλό επίπεδο παρερχόμενων υπηρεσιών υγείας.
  • Πρόσφατα η κλινική ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ πιστοποιήθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Πιστοποιήσεων Ιατρικού Τουρισμού TEMOS INTERNATIONAL με έδρα τη Γερμανία, για το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και τις υπερσύγχρονες δομές της.
  • Αποφασίστηκε αισθητή μείωση των τιμών των πακέτων ιατρικών πράξεων αντιλαμβανόμενοι εγκαίρως τις οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες πού αντιμετωπίζει η περιοχή της Θεσσαλίας

Aναφέρθηκε επίσης ότι το 1ο τρίμηνο του 2013 σε σχέση με το 2012 ήδη τρέχει με αύξηση στις εισαγωγές κατά 61 % και στους εξωτερικούς ασθενείς κατά 46 %. Τόνισε ότι στα άμεσα σχέδια για το υπόλοιπο του 2013 είναι η ανάπτυξη σύγχρονου τμήματος ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση ογκολογικών περιστατικών καθώς και η ανάπτυξη τμήματος επεμβατικής καρδιολογίας και τμήματος καρδιοχειρουργικής. Στη συνέχεια κάλεσε τους μετόχους να επικεντρωθούνε όλοι μαζί στους μελλοντικούς στόχους της εταιρίας.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Καργιώτης τόνισε: «Σας καλώ να αντιμετωπίσουμε το 2013 με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία και να πετύχουμε ταχύτερα το όραμα και τους στόχους μας. Είναι ανάγκη και υποχρέωση όλων εμάς των μετόχων να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτή την κοινή προσπάθεια, ώστε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις : «Το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ θα αποτελέσει τον πρωτοπόρο και στυλοβάτη της υγείας στην περιοχή της Θεσσαλίας». Για εμάς δεν υπάρχουν αντίπαλοι αλλά συνοδοιπόροι που στόχο έχουν τον ίδιο τον άνθρωπο και την υγεία του σε συνθήκες πού επιτάσσουν οι εποχές.»

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που ακολούθησε, οι μέτοχοι αντάλλαξαν απόψεις σε ιδιαίτερα αισιόδοξο κλίμα.

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία για την αξονική εντερογραφία
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία για την αξονική εντερογραφία

    Ο ρόλος της αξονικής εντερογραφίας στη μελέτη των παθήσεων του λεπτού εντέρου ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...