Νέα

Έναρξη Λειτουργίας ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Η λειτουργία της Γενικής κλινικής «ΙΑΣΩ Θεσσαλίας» είναι πλέον γεγονός, αφού άνοιξε σήμερα Δευτέρα 22/3/2010 και τυπικά της πύλες της, σε όλες και όλους που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν προληπτικό ή διαγνωστικό έλεγχο, να τύχουν ενδεχόμενης θεραπείας μέσω νοσηλείας ή χειρουργικής πράξης, να αποκαταστήσουν ή να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα υγείας. Στην Θεσσαλία και την ευρύτερη περιοχή της, στην καρδιά της Ελλάδας, έχει ολοκληρωθεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα υγείας στην Ελλάδα, ασφαλώς η μεγαλύτερη στην περιφέρεια και μάλιστα σε μια πολύ κρίσιμη οικονομική περίοδο για την χώρα μας.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του «ΙΑΣΩ Θεσσαλίας», ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ομίλου «ΙΑΣΩ» κ. Γιώργος Σταματίου μεταξύ άλλων δήλωσε:

Το «ΙΑΣΩ» ως κύριος μέτοχος και πολλοί συνάδελφοι Ιατροί που απαρτίζουν το μετοχικό σχήμα του «ΙΑΣΩ Θεσσαλίας» παραδίδουμε από σήμερα ένα από τα πιο σύγχρονα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα στη διάθεση των Ιατρών της περιοχής για να ασκήσουν το έργο τους υπό συνθήκες και όρους που δεν υστερούν έναντι αντίστοιχων τόσο της Αθήνας όσο και των προηγμένων άλλων χωρών. Οι Ιατροί που ήδη συνεργάζονται και όσοι προστεθούν στη συνέχεια αναμένεται μαζί με τα στελέχη και το ειδικό επιστημονικό προσωπικό του «ΙΑΣΩ Θεσσαλίας» να προσφέρουν υπηρεσίες υγείας υψηλότατου επιπέδου και μάλιστα σε τιμές συμβατές με την οικονομική δυνατότητα των κατοίκων της περιοχής και της οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζουμε όλοι μας.

Η Διοίκηση του «ΙΑΣΩ Θεσσαλίας», τα στελέχη του και όλοι οι εργαζόμενοι σε αυτό, συνεπικουρούμενοι από όλα τα άτομα του ομίλου θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες αλλά και στις προσδοκίες όλων και ιδίως των κατοίκων της περιοχής.

Θα ήθελα να συγχαρώ όσους εργάστηκαν ουσιαστικά για το εξαιρετικό έργο «στολίδι της Θεσσαλίας» και να ζητήσω από όλους όσους στο εξής θα συμμετέχουν στην λειτουργία του, να εργαστούν με όλες τους τις δυνάμεις ομαδικά και αρμονικά ώστε να προσφέρουν υποδειγματικές από κάθε άποψη υπηρεσίες σε όσους προσέρχονται στο «ΙΑΣΩ Θεσσαλίας».

Εύχομαι οι κάτοικοι της περιοχής να αγκαλιάσουν το νέο δημιούργημα, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και να κάνουν χρήση των υπηρεσιών του. Δεν νομίζω ότι θα έχουν στο μέλλον λόγους για να μετακινούνται σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για να τύχουν απαραίτητης υποστήριξης σε ενδεχόμενο πρόβλημα τους, γιατί είμαι πεπεισμένος ότι το «ΙΑΣΩ Θεσσαλίας» είναι αν όχι υπέρτερο τουλάχιστον εφάμιλλο των άλλων Ιδιωτικών Κλινικών των πόλεων αυτών.

  Δειτε επισης:

  13 ειδικές εξετάσεις και εκτίμηση από ιατρό νεφρολόγο για την υγεία των νεφρών ολόκληρο το Μάρτιο στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  13 ειδικές εξετάσεις και εκτίμηση από ιατρό νεφρολόγο για την υγεία των νεφρών ολόκληρο το Μάρτιο στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού, που φέτος γιορτάζεται στις 14 Μαρτίου, τ...

  Το Ογκολογικό Συμβούλιο Μαστού σε εκπαιδευτική διάλεξη 7 ιατρικές  ειδικότητες συνεδριάζουν για σας κάθε εβδομάδα στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
  ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

  Το Ογκολογικό Συμβούλιο Μαστού σε εκπαιδευτική διάλεξη 7 ιατρικές  ειδικότητες συνεδριάζουν για σας κάθε εβδομάδα στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

  Τι είναι το Ογκολογικό Συμβούλιο Μαστού, ποιες ιατρικές ειδικότητες περιλαμβάνει, γιατί είναι σημαντικό να υπάρχουν τακτικές συναντήσεις των μελών του, τι πραγματεύεται ένα Ογκολογικό Συμβούλιο Μ...

  Ενημέρωση Ασφαλιστών στο  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
  ΟΜΙΛΟΣ

  Ενημέρωση Ασφαλιστών στο  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

  Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του Ομίλου ΙΑΣΩ για προσαρμογή και αναβάθ...