Νέα

Ένα βήμα μπροστά για το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Για ακόμη μία φορά, ο Όμιλος ΙΑΣΩ, βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και ανταποκρινόμενος στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και της οικογένειας, θα θέσει σε λειτουργία τη νέα Γενική- Μαιευτική κλινική «ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» στην περιοχή της Λάρισας.

Την πρότυπη αυτή μονάδα, η οποία αποτελεί κόσμημα για την περιοχή της Κεντρικής Ελλάδος, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά γιατροί της Λάρισας και του Βόλου, το Σάββατο στις 11.30 π.μ., 27 Φεβρουαρίου στο 8ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Αθηνών στη Νίκαια της Λάρισας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του, γυναικολόγο – μαιευτήρα κ. Φαίδωνα Σκαρίμπα, θα ξεναγήσει στους χώρους της κλινικής τους εκπροσώπους της ιατρικής κοινότητας και θα τους ενημερώσει για τις δυνατότητες της Γενικής – Μαιευτική Κλινικής, ενόψει της προσεχούς έναρξης λειτουργίας της που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου.

Παράλληλα, θα ενημερωθούν για τις δυνατότητες του ιατρικού εξοπλισμού με μηχανήματα τελευταίας γενιάς. Σημειωτέων, ότι είναι κλινική ιατρών, οι οποίοι διαχειρίζονται τη διοίκηση της με συμβούλους, καταξιωμένα στελέχη. Φιλοδοξούν να παράσχουν ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με τιμολόγια Θεσσαλίας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το συνολικό ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 75 εκατ.ευρώ και περιλαμβάνονται:

  • Οικόπεδο
  • Κτηριακές εγκαταστάσεις
  • Ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός
  • Βιοιατρικός και ξενοδοχειακός εξοπλισμός

Ο αριθμός των εργαζομένων που θα απασχοληθούν στο αρχικό στάδιο ανέρχεται στα 230 άτομα, από την περιοχή της Θεσσαλίας, ενώ πρόκειται για ένα ελληνικό νοσοκομείο που θα λειτουργήσει με προδιαγραφές και πρότυπα ανάπτυξης μητροπολιτικού νοσοκομείου του εξωτερικού

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

    Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε κ...