Προφιλ ιατρού

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΓΑΝΗΣ

ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

  1. Γενική Κλινική

 

Ο ιατρος ΤΣΙΓΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ γεννηθηκε στην Λαμια στης 9/2/1965 ειναι πτυχιουχος της ιατρικης σχολης του πανεπιστημιου Αθηνων.Πραγματοποιησε την ειδικοτητα της γενικης χειρουργικης στο Ευγενιδειο θεραπευτηριο με Καθηγητη Κον Κυριακου(3ετη),την ειδικοτητα της αγγειοχειρουργικης στο Αρεταιειο νοσοκομειο με Καθηγητας Κον Δημακακο-Κον Παπαλαμπρο(4 ετη).

6 μηνες στην καρδιοχειρουργικη κλινικη στον Ευαγγελισμο με Δντη Κον Χαριτο-6 μηνες στην θωρακοχειρουργικη με Δντη τον Κο Μπελενη.

Επι 2 ετη παρακολουθησε το προγραμμα στο Baylor college of Medicin Michael E.DeBakey department of vascular surgery Huston Texas.

Επι 5 ετη συνεργατης του Καθηγητη Αγγειοχειρουργικης Κου Δημακακου στο Ιασω General στην Αθηνα.

O ιατρος πραγματοποιησε επεμβασεις που αφορουν την γενικη χειρουργικη αλλα και ολη την γκαμα των επεμβασεων που αφορουν την αγγειακη και ενδαγγειακη χειρουργικη.Ειχε σημμετοχη με εργασιες και ομιλιες σε συνεδρια στην ελλαδα αλλα και στο εξωτερικο.

Ειναι μελος της εταιρειας Αγγειακης και ενδαγγειακης χειρουργικης-μελος της αγγειολογικης εταιρειας-μελος της φλεβολογικης εταιρειας-μελος της λεμφολογικης εταιρειας-μελος του ελληνικου κολλεγιου χειρουργων.