08 Οκτωβρίου 08 - 10/10/21

Υβριδικό Συνέδριο με θέμα: 5ο Πολυεπιστημονικό Συνέδριο για τον Καρκίνο Κεφαλής και Τραχήλου

ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
Υβριδικό Συνέδριο με θέμα: 5ο Πολυεπιστημονικό Συνέδριο για τον Καρκίνο Κεφαλής και Τραχήλου

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του ΙΑΣΩ με χορηγό το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, Υβριδικό Συνέδριο με θέμα: "5ο Πολυεπιστημονικό Συνέδριο για τον Καρκίνο Κεφαλής και Τραχήλου", το οποίο  διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ογκολογίας Κεφαλής και Τραχήλου.

Στόχος της Διημερίδας είναι η συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση και η ενημέρωση των Ιατρών – Συνεργατών και των Επαγγελματιών Υγείας, για τα τελευταία δεδομένα που αφορούν στον Καρκίνο Κεφαλής και Τραχήλου.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία θα είναι περιορισμένος και δύναται να τροποποιηθεί σε εναρμόνιση με τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα εκείνης της περιόδου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (βάσει ημερομηνίας εγγραφής) για τους συμμετέχοντες που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν.

Στο συνέδριο χορηγούνται μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

  1. Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στη σελίδα www.livetime.gr(στην περίπτωση που έχετε κωδικούς εγγραφής από προηγούμενα συνέδρια, χρησιμοποιήστε τους ίδιους)
  2. Επιλέξτε την εκδήλωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε (με τρόπο διαδικτυακό)
  3. Επιλέξτε το πεδίο που εμφανίζεται με κίτρινο χρώμα "Εγγραφείτε στην Εκδήλωση" ώστε να μετατραπεί σε "Έχετε εγγραφεί στην εκδήλωση".

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Συνεδρίου στα τηλέφωνα 2107240039210 7240139 ή στο email: [email protected].

Δείτε το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου εδώ

  • 19 Οκτωβρίου 19 - 21 Οκτ
    Μαιευτική - Γυναικολογική Έναρξη Εκπαιδευτικών Μαθημάτων Εμβρυομητρικής 2021 - 2022
  • 30 Σεπτεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική 5ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στη Διαγνωστική και Επεμβατική Υστεροσκόπηση

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις