08 Οκτωβρίου 08 - 10/10/21

Υβριδικό Συνέδριο με θέμα: 5ο Πολυεπιστημονικό Συνέδριο για τον Καρκίνο Κεφαλής και Τραχήλου

ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
Υβριδικό Συνέδριο με θέμα: 5ο Πολυεπιστημονικό Συνέδριο για τον Καρκίνο Κεφαλής και Τραχήλου

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του ΙΑΣΩ με χορηγό το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, Υβριδικό Συνέδριο με θέμα: "5ο Πολυεπιστημονικό Συνέδριο για τον Καρκίνο Κεφαλής και Τραχήλου", το οποίο  διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ογκολογίας Κεφαλής και Τραχήλου.

Στόχος της Διημερίδας είναι η συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση και η ενημέρωση των Ιατρών – Συνεργατών και των Επαγγελματιών Υγείας, για τα τελευταία δεδομένα που αφορούν στον Καρκίνο Κεφαλής και Τραχήλου.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία θα είναι περιορισμένος και δύναται να τροποποιηθεί σε εναρμόνιση με τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα εκείνης της περιόδου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (βάσει ημερομηνίας εγγραφής) για τους συμμετέχοντες που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν.

Στο συνέδριο χορηγούνται μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

  1. Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στη σελίδα www.livetime.gr(στην περίπτωση που έχετε κωδικούς εγγραφής από προηγούμενα συνέδρια, χρησιμοποιήστε τους ίδιους)
  2. Επιλέξτε την εκδήλωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε (με τρόπο διαδικτυακό)
  3. Επιλέξτε το πεδίο που εμφανίζεται με κίτρινο χρώμα "Εγγραφείτε στην Εκδήλωση" ώστε να μετατραπεί σε "Έχετε εγγραφεί στην εκδήλωση".

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Συνεδρίου στα τηλέφωνα 2107240039210 7240139 ή στο email: [email protected].

Δείτε το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου εδώ

  • 19 Οκτωβρίου 19 - 21 Οκτ
    Μαιευτική - Γυναικολογική Έναρξη Εκπαιδευτικών Μαθημάτων Εμβρυομητρικής 2021 - 2022
  • 30 Σεπτεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική 5ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στη Διαγνωστική και Επεμβατική Υστεροσκόπηση

Δείτε Επίσης

10 Μαΐου 10 - 11 Μαϊ
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

ΙΑΣΩ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Ian Donald – 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases – Best Solutions"

27 Απριλίου
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΙΑΣΩ Παίδων: 12η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα»

Δείτε τις εκδηλώσεις