25 Μαΐου

Σεμινάριο Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής στα Παιδιά (APLS Course)

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ
Σεμινάριο Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής στα Παιδιά (APLS Course)

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 25 Μαΐου και την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 και ώρα 08:00 έως 19:00, πραγματοποιήθηκε στο ΙΑΣΩ και το ΙΑΣΩ Παίδων, το Σεμινάριο Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής στα Παιδιά (APLS Course). Το σεμινάριο διοργανώθηκε από την APLS Hellas σε συνεργασία με το ΙΑΣΩ Παίδων και την κα. Φιλιππία Αρώνη, Επιμελήτρια Αναισθησιολόγο στη ΜΕΘ του ΙΑΣΩ Παίδων.

Το Σεμινάριο απευθύνθηκε σε νοσηλευτές, ειδικούς και ειδικευόμενους ιατρούς, οι οποίοι εμπλέκονται σε διαδικασίες Αναζωογόνησης και Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής Παιδιών και Βρεφών και περιλαμβάνει διαλέξεις, σταθμούς εκπαίδευσης πρακτικών δεξιοτήτων, φροντιστήρια, διδασκαλία και συμμετοχή σε εικονικά σενάρια κλινικών περιστατικών.

Με την επιτυχή παρακολούθηση του Σεμιναρίου, οι υποψήφιοι καθίστανται Διαπιστευμένοι Διασώστες Παιδιών (APLS Providers) από το Advanced Life Support Group του Ηνωμένου Βασιλείου, προϋπόθεση απαραίτητη για να δουλέψει κανείς στις χώρες της κοινοπολιτείας και στην Ευρώπη σε Παιδιατρικό νοσοκομείο.

  • 28 Μαΐου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Εκπαιδευτικό Μάθημα Τμήματος Ιατρικής Εμβρύου ΙΑΣΩ
  • 24 Μαΐου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Κύηση αγνώστου εντοπίσεως

Δείτε Επίσης

10 Μαΐου 10 - 11 Μαϊ
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

ΙΑΣΩ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Ian Donald – 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases – Best Solutions"

27 Απριλίου
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΙΑΣΩ Παίδων: 12η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα»

Δείτε τις εκδηλώσεις