24 Νοεμβρίου

1ο International Society of Aesthetic Plastic Surgery - ISAPS Symposium

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
1ο International Society of Aesthetic Plastic Surgery - ISAPS Symposium

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 24/11 και ώρα 08:15 έως 18:15 διεξήχθη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ το 1ο International Society of Aesthetic Plastic Surgery - ISAPS Symposium, το οποίο διοργανώθηκε από το Ελληνικό τμήμα της ISAPS, με συμμετοχή σχεδόν όλων των Ελλήνων μελών της ISAPS και τριών ξένων ομιλητών.

Το 1ο ISAPS Symposium απευθυνόταν μόνο σε Πλαστικούς Χειρουργούς, τελούσε υπό την αιγίδα (endorsed) της ISAPS και της ΕΕΠΕΑΧ (Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, και χορηγός επικοινωνίας και διοργάνωσης ήταν η εταιρεία Dermaceuticals.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συμποσίου επικεντρώθηκε στις μη επεμβατικές τεχνικές για την αναζωογόνηση του προσώπου, περιελάμβανε Θεωρητικό Μέρος και Πρακτικό Μέρος και οι διακεκριμένοι προσκεκλημένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές ανέπτυξαν τις παρουσιάσεις τους στις θεματικές ενότητες «Fillers, Threads and Fat Grafting for Facial Rejuvenation».

Για περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με το 1° ISAPS Symposium μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις κυρίες Νάσια Πανταζοπούλου (Εταιρεία Dermaceuticals), τηλ. 210 7214450, Μαρίζα Καμηλάρη (Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ), τηλ. 210 6383949.

Για την ενημέρωση επισυνάπτεται εδώ το πρόγραμμα του Συμποσίου.

  • 27 Νοεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Συνάντηση της Μονάδας IVF Institute of Life ΙΑΣΩ - 27/11/18
  • 19 Νοεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική 25ο Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού

Δείτε Επίσης

07 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκπαιδευτικό Μάθημα Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ

Δείτε τις εκδηλώσεις