24 Νοεμβρίου

1ο International Society of Aesthetic Plastic Surgery - ISAPS Symposium

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
1ο International Society of Aesthetic Plastic Surgery - ISAPS Symposium

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 24/11 και ώρα 08:15 έως 18:15 διεξήχθη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ το 1ο International Society of Aesthetic Plastic Surgery - ISAPS Symposium, το οποίο διοργανώθηκε από το Ελληνικό τμήμα της ISAPS, με συμμετοχή σχεδόν όλων των Ελλήνων μελών της ISAPS και τριών ξένων ομιλητών.

Το 1ο ISAPS Symposium απευθυνόταν μόνο σε Πλαστικούς Χειρουργούς, τελούσε υπό την αιγίδα (endorsed) της ISAPS και της ΕΕΠΕΑΧ (Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, και χορηγός επικοινωνίας και διοργάνωσης ήταν η εταιρεία Dermaceuticals.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συμποσίου επικεντρώθηκε στις μη επεμβατικές τεχνικές για την αναζωογόνηση του προσώπου, περιελάμβανε Θεωρητικό Μέρος και Πρακτικό Μέρος και οι διακεκριμένοι προσκεκλημένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές ανέπτυξαν τις παρουσιάσεις τους στις θεματικές ενότητες «Fillers, Threads and Fat Grafting for Facial Rejuvenation».

Για περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με το 1° ISAPS Symposium μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις κυρίες Νάσια Πανταζοπούλου (Εταιρεία Dermaceuticals), τηλ. 210 7214450, Μαρίζα Καμηλάρη (Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ), τηλ. 210 6383949.

Για την ενημέρωση επισυνάπτεται εδώ το πρόγραμμα του Συμποσίου.

  • 27 Νοεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Συνάντηση της Μονάδας IVF Institute of Life ΙΑΣΩ - 27/11/18
  • 19 Νοεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική 25ο Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις