19 Νοεμβρίου

25ο Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
25ο Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, πραγματοποιήθηκε το "25ο Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού" του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.

Tο επιστημονικό πρόγραμμα του σεμιναρίου είχε καταρτισθεί βάσει των Οδηγιών της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Μητρικού Θηλασμού.

Το Σεμινάριο απευθυνόταν σε Επαγγελματίες Υγείας και τελούσε υπό την Αιγίδα του Συλλόγου Μαιών Μαιευτών Αθήνας.

Καθημερινά, υπήρχε θεωρητική εκπαίδευση με ομιλίες και παρουσιάσεις τόσο από Επαγγελματίες Υγείας της Κλινικής μας όσο και από άλλες Κλινικές αλλά και πρακτική εκπαίδευση των συμμετεχόντων στα ενδεδειγμένα Νοσηλευτικά Τμήματα της Κλινικής.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη για τους Επαγγελματίες Υγείας.

Δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου εδώ

  • 24 Νοεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική 1ο International Society of Aesthetic Plastic Surgery - ISAPS Symposium
  • 16 Νοεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη με θέμα «Επικουρική θεραπεία σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες με καρκίνο μαστού» - «Adjuvant endocrine therapy in post menopausal woman with breast cancer”

Δείτε Επίσης

10 Μαΐου 10 - 11 Μαϊ
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

ΙΑΣΩ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Ian Donald – 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases – Best Solutions"

27 Απριλίου
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΙΑΣΩ Παίδων: 12η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα»

Δείτε τις εκδηλώσεις