26 Ιανουαρίου

Σεμινάριο «Advanced Course in Gynecologic Laparoscopy»

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Σεμινάριο «Advanced Course in Gynecologic Laparoscopy»

Την Παρασκευή 26/01 και το Σάββατο 27/01/2018 διεξήχθη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ το «Advanced Course in Gynecologic Laparoscopy». Το σεμινάριο περιλαμβάνει και πρακτική άσκηση (hands on course) η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28/01/2018 και τη Δευτέρα 29/01/18 στο Πειραματικό – Ερευνητικό Κέντρο της ΕΛΠΕΝ).

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των Ιατρών για τις εφαρμογές και τις εξελίξεις της λαπαροσκοπικής χειρουργικής στη σύγχρονη γυναικολογία.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε:

  • Βασικές αρχές που αφορούν στην οργάνωση του χειρουργείου, την ασφαλή διαχείριση των περιστατικών και την αποφυγή πιθανών επιπλοκών
  • Στοχευμένες ομιλίες από διακεκριμένους ομιλητές που αναφέρονται σε συγκεκριμένες γυναικολογικές παθήσεις και στην ορθή λαπαροσκοπική αντιμετώπιση αυτών των περιπτώσεων
  • Ζωντανή μετάδοση χειρουργικών επεμβάσεων κατά τη διάρκεια των οποίων οι συμμετέχοντες ιατροί θα είναι σε θέση να σχολιάζουν και να θέτουν ερωτήματα στον χειρουργό

Το σεμινάριο πλαισίωσαν διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές. Η επιστημονική αυτή εκδήλωση απευθυνόταν σε όλους τους ιατρούς ανεξαρτήτως της εμπειρίας τους στη λαπαροσκοπική χειρουργική και η συμμετοχή ήταν δωρεάν.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 210 6074200 (Γραμματεία Σεμιναρίου / MD Congress) ή 210 6383949 (Τμήμα Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

Για την ενημέρωση σας επισυνάπτεται εδώ το προκαταρκτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου.

  • 30 Ιανουαρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Συνάντηση της Μονάδας IVF Institute of Life ΙΑΣΩ 30/01/2018
  • 19 Ιανουαρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Ομιλία με θέμα «Βυζάντιο: Σταθμός της Ελληνικής Ιστορίας»

Δείτε Επίσης

10 Μαΐου 10 - 11 Μαϊ
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

ΙΑΣΩ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Ian Donald – 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases – Best Solutions"

27 Απριλίου
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΙΑΣΩ Παίδων: 12η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα»

Δείτε τις εκδηλώσεις