09 Ιουνίου

14o Ευρωπαϊκό Σεμιναρίο Κολποσκόπησης & Παθολογίας Τραχήλου

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
14o Ευρωπαϊκό Σεμιναρίο Κολποσκόπησης & Παθολογίας Τραχήλου

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 09/06/16 και ώρα 08:30 έως 17:00 διεξήχθη στο ΙΑΣΩ το Πρακτικό Μέρος "Hands on Course" του 14oυ Ευρωπαϊκού Σεμιναρίου Κολποσκόπησης & Παθολογίας Τραχήλου. Το Θεωρητικό Μέρος του Σεμιναρίου διεξήχθη στις 10 και 11/06/16 στο ξενοδοχείο Hilton.

To Σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου, μοριοδοτείται από την Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρεία με 5 μόρια και αναγνωρίζεται επισήμως από την EFC (European Federation for Colposcopy) και από την BSCCP (British Society for Colposcopy and Cervical Pathology) για πιστοποίηση και ανανέωση της πιστοποίησης.

Επιστημονικός Υπεύθυνος του σεμιναρίου ήταν ο κ. Εμμανουήλ Διακομανώλης, Καθηγητής Μαιευτικής & Γυναικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ.

Δείτε το τελικό πρόγραμμα του σεμιναρίου εδώ.

 

Video

  • 13 Ιουνίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Συνάντηση της Μονάδας IVF με θέμα «Λοιμώξεις και Εξωσωματική Γονιμοποίηση»
  • 06 Ιουνίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Συνάντηση της Μονάδας IVF με θέμα «Ινομυώματα και εξωσωματική γονιμοποίηση» και «Το ενδομήτριο ως κύρια αιτία αποτυχίας της εμφύτευσης: Έρευνα με τρσδιάστατη υπερμικροσκοπική απεικόνιση»

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις