09 Ιουνίου

14o Ευρωπαϊκό Σεμιναρίο Κολποσκόπησης & Παθολογίας Τραχήλου

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
14o Ευρωπαϊκό Σεμιναρίο Κολποσκόπησης & Παθολογίας Τραχήλου

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 09/06/16 και ώρα 08:30 έως 17:00 διεξήχθη στο ΙΑΣΩ το Πρακτικό Μέρος "Hands on Course" του 14oυ Ευρωπαϊκού Σεμιναρίου Κολποσκόπησης & Παθολογίας Τραχήλου. Το Θεωρητικό Μέρος του Σεμιναρίου διεξήχθη στις 10 και 11/06/16 στο ξενοδοχείο Hilton.

To Σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου, μοριοδοτείται από την Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρεία με 5 μόρια και αναγνωρίζεται επισήμως από την EFC (European Federation for Colposcopy) και από την BSCCP (British Society for Colposcopy and Cervical Pathology) για πιστοποίηση και ανανέωση της πιστοποίησης.

Επιστημονικός Υπεύθυνος του σεμιναρίου ήταν ο κ. Εμμανουήλ Διακομανώλης, Καθηγητής Μαιευτικής & Γυναικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ.

Δείτε το τελικό πρόγραμμα του σεμιναρίου εδώ.

 

Video

  • 13 Ιουνίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Συνάντηση της Μονάδας IVF με θέμα «Λοιμώξεις και Εξωσωματική Γονιμοποίηση»
  • 06 Ιουνίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Συνάντηση της Μονάδας IVF με θέμα «Ινομυώματα και εξωσωματική γονιμοποίηση» και «Το ενδομήτριο ως κύρια αιτία αποτυχίας της εμφύτευσης: Έρευνα με τρσδιάστατη υπερμικροσκοπική απεικόνιση»

Δείτε Επίσης

Δείτε τις εκδηλώσεις