06 Ιουνίου

Επιστημονική Συνάντηση της Μονάδας IVF με θέμα «Ινομυώματα και εξωσωματική γονιμοποίηση» και «Το ενδομήτριο ως κύρια αιτία αποτυχίας της εμφύτευσης: Έρευνα με τρσδιάστατη υπερμικροσκοπική απεικόνιση»

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Επιστημονική Συνάντηση της Μονάδας IVF με θέμα «Ινομυώματα και εξωσωματική γονιμοποίηση» και «Το ενδομήτριο ως κύρια αιτία  αποτυχίας της εμφύτευσης: Έρευνα με τρσδιάστατη υπερμικροσκοπική απεικόνιση»

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 06/06/16 και ώρα 12:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ επιστημονική συνάντηση με θέμα 1ο "Ινομυώματα και εξωσωματική γονιμοποίηση" και ομιλητή τον κ. Παναγιώτη Ψαθά, Μαιευτήρα / Γυναικολόγο και θέμα 2ο "Το ενδομήτριο ως κύρια αιτία αποτυχίας της εμφύτευσης: Έρευνα με τρσδιάστατη υπερμικροσκοπική απεικόνιση" και ομιλητή τον κ. Γεώργιο Νίκα, Μαιευτήρα / Γυναικολόγο. Εισαγωγή θα κάνει ο κ. Εμμνανουήλ Διακομανώλης, Καθηγητής Μ/Γ Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Επιστ. Συμβουλίου ΙΑΣΩ και Συντονιστής της συνάντησης θα είναι ο κ. Θωμάς Προκοπάκης, Μαιευτήρας / Γυναικολόγος

Για την ενημέρωση σας επισυνάπτεται το πρόγραμμα όλων των Συναντήσεων για το Επιστημονικό Έτος 2016.

  • 09 Ιουνίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική 14o Ευρωπαϊκό Σεμιναρίο Κολποσκόπησης & Παθολογίας Τραχήλου
  • 03 Ιουνίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη με θέμα «Υπέρταση και προεκλαμψία στην κύηση» και θέμα «Αντιμετώπιση επιπλοκών – Σύνδρομα HELLP και AFLP»

Δείτε Επίσης

Δείτε τις εκδηλώσεις