15 Ιανουαρίου

Επιστημονική Εκδήλωση με τίτλο "1o Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία"

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Επιστημονική Εκδήλωση με τίτλο "1o Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία"

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 15/01/16, ώρα 11:30 έως 20:45 και το Σάββατο 16/01/16, ώρα 08:30 έως 21:15, διεξήχθει στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ το "1o Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία". Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου ήταν ο κ. Βασίλειος Γεωργούλιας, Ομότιμος Καθηγητής Παθολογίας – Ογκολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, Διευθυντής Α’ Ογκολογικού Τμήματος ΙΑΣΩ General και Αντιπρόεδρος ο κ. Χρίστος Παπαδημητρίου, Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστ. Υπεύθυνος Τμήματος Παθολογικής Ογκολογίας ΙΑΣΩ. Το συνέδριο διοργανώθηκε από την Ελληνική Ογκολογική Ερευνητική Ομάδα και από το ιατρικό δυναμικό διαφόρων ειδικοτήτων του Ομίλου ΙΑΣΩ (ογκολόγους, χειρουργούς, ακτινοθεραπευτές, γυναικολόγους, παθολογοανατόμους κ.λ.π.). Σκοπός του συνεδρίου ήταν η ανάδειξη σημαντικών εξελίξεων στην αντιμετώπιση του καρκίνου και η επισήμανση του ουσιαστικού ρόλου της πολυδιάστατης επιστημονικής αντιμετώπισης του ασθενούς, με κύριο στόχο την ενημέρωση, εκπαίδευση και συνεργασία του ιατρικού δυναμικού του Ομίλου.

Η συμμετοχή και παρακολούθηση του συνεδρίου ήταν δωρεάν για όλους.

Για την ενημέρωση σας επισυνάπτεται το προκαταρκτικό πρόγραμμα του συνεδρίου.

Δείτε συνημμένα το προκαταρκτικό πρόγραμμα του συνεδρίου.

  • 22 Ιανουαρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη με θέμα "Εμείς και η Ευρώπη"
  • 11 Ιανουαρίου 11 - 12 Ιαν
    Μαιευτική - Γυναικολογική 1ο Εκπαιδευτικό Μάθημα Τμήματος Ιατρικής Εμβρύου ΙΑΣΩ – 11-01-2016

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις