25 Μαΐου

ΙΑΣΩ: Ημερίδα "Meet The Experts in Placenta Accreta Spectrum"

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
ΙΑΣΩ: Ημερίδα "Meet The Experts in Placenta Accreta Spectrum"

Η ημερίδα "Meet The Experts in Placenta Accreta Spectrum", στo πλαίσιo του 8th Meeting of the International Society for Placenta Accreta Spectrum (IS-PAS), θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, ώρα 08:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΙΑΣΩ.

Η ημερίδα διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μήτρας - Πλακούντα και το Τμήμα Εξειδικευμένης Αντιμετώπισης Διεισδυτικού Πλακούντα του ΙΑΣΩ.

Επιστημονικά Υπεύθυνοι της ημερίδας είναι ο κ. Σταύρος Φωτόπουλος, Διευθυντής Τμήματος Αντιμετώπισης Διεισδυτικού Πλακούντα ΙΑΣΩ, Συντονιστής Χειρουργείου και Αίθουσας Τοκετών ΙΑΣΩ και η κα. Μαρίλια Νικολαΐδου, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, Επιμελήτρια Τμήματος Αντιμετώπισης Διεισδυτικού Πλακούντα ΙΑΣΩ.

Στόχος της ημερίδας είναι η ολοκληρωμένη ενημέρωση στην παθολογία του Διεισδυτικού Πλακούντα, ξεκινώντας από την διάγνωση και καταλήγοντας στην σωστή διαχείριση των περιστατικών αυτών, καθώς και στην κατάλληλη εξατομικευμένη αντιμετώπιση.

Διακεκριμένοι εξειδικευμένοι Επιστήμονες από όλο τον κόσμο, μέλη του International   Society   for   Placenta   Accreta   Spectrum ( IS - PAS ), θα μεταλαμπαδεύσουν την εμπειρία τους σε αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική παθολογική οντότητα της Μαιευτικής, που αφορά πλέον όλους τους Μαιευτήρες - Γυναικολόγους. Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους Επαγγελματίες Υγείας που εμπλέκονται με την άσκηση της Μαιευτικής.

Η συμμετοχή και παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία.

Για την εγγραφή σας μπορείτε να υποβάλετε τα στοιχεία σας στο ακόλουθο link:  https://bit.ly/3UlDJh9

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 6074200 (Γραμματεία Σεμιναρίου – Εταιρεία MD Congress) ή 210 6383906 (Αθηνά Άντζου – Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων Ομίλου ΙΑΣΩ).

Δείτε το Πρόγραμμα της ημερίδας εδώ.

 

 

 

  • 31 Μαΐου
    Γενική Κλινική ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΣΩ
  • 21 Μαΐου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Εκπαιδευτικό Μάθημα Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ

Δείτε Επίσης

01 Ιουνίου
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΙΑΣΩ Παίδων: 3η Ημερίδα για Γονείς «Το Πρόωρο Νεογνό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε»

Δείτε τις εκδηλώσεις