27 Απριλίου

ΙΑΣΩ Παίδων: 12η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα»

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ
ΙΑΣΩ Παίδων: 12η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα»

Η 12η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα του ΙΑΣΩ Παίδων με θέμα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 09:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.

Διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο το φάσμα των παιδιατρικών ειδικοτήτων θα παρουσιάσουν ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα, καθώς και νέες μεθόδους που εφαρμόζονται σήμερα στην παιδιατρική επιστήμη και πρακτική. 

Επιστημονικά Υπεύθυνη της Ημερίδας είναι η κα. Θεοδώτα Λιακοπούλου – Τσιτσιπή MD, PhD, Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας ΙΑΣΩ Παίδων, Διευθύντρια Α’ Παιδιατρικής Κλινικής ΙΑΣΩ Παίδων, τ. Επιμελήτρια Α' Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ.

Η συμμετοχή και η παρακολούθηση της Ημερίδας είναι δωρεάν και θα έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε με φυσική παρουσία, αλλά και μέσω Live Streaming στο ακόλουθο link: https://bit.ly/4cA8HdW 

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 8228950 (Γραμματεία ημερίδας, SCL First Events Congress & Travel) ή 210 6383906 (Αθηνά Άντζου - Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

Μπορείτε να δείτε το Τελικό Πρόγραμμα της Ημερίδας εδώ.

  • 10 Μαΐου 10 - 11 Μαϊ
    Μαιευτική - Γυναικολογική ΙΑΣΩ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Ian Donald – 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases – Best Solutions"
  • 26 Απριλίου
    Γενική Κλινική ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΙΑΣΩ Γενική Κλινική

Δείτε Επίσης

14 Μαΐου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Επιστημονική Συνάντηση της Μονάδας IVF - Institute of Life ΙΑΣΩ

Δείτε τις εκδηλώσεις