29 Μαρτίου

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΙΑΣΩ Γενική Κλινική

ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΙΑΣΩ Γενική Κλινική

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί η Επιστημονική Διάλεξη του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ, με θέμα «ERAS protocols (Enhanced Recovery after surgery): Ο αντίκτυπος τους στην κλινική πράξη και στο κόστος νοσηλείας» . Ομιλητές θα είναι η κα. Γεωργία Δουλάμη, Γενικός Χειρουργός, Επιμελήτρια B’ Χειρουργικής Κλινικής - Μονάδα Μεταβολικής και Βαριατρικής Χειρουργικής, ΙΑΣΩ Γενική Κλινική και ο κ. Λουκάς Ρεντίφης, Γενικός Χειρουργός, Επιμελητής B’ Χειρουργικής Κλινικής - Μονάδα Μεταβολικής και Βαριατρικής Χειρουργικής, ΙΑΣΩ Γενική Κλινική. Συντονιστής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Αλμπανόπουλος, Γενικός Χειρουργός, Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής, Διευθυντής B’ Χειρουργικής Κλινικής - Μονάδα Μεταβολικής και Βαριατρικής Χειρουργικής, ΙΑΣΩ Γενική Κλινική.

 

  • 05 Απριλίου
    Γενική Κλινική ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΙΑΣΩ Γενική Κλινική
  • 26 Μαρτίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Εκπαιδευτικό Μάθημα Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ

Δείτε Επίσης

06 Νοεμβρίου 06 - 07 Νοε
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Επιστημονική Διημερίδα «Γυναικολογικές νεοπλασίες και νεοπλασίες ουροποιητικού και μαστού: Θεραπευτικά διλήμματα και νεότερα δεδομένα από το ESMO 2026»

03 Ιουλίου 03 - 04 Ιουλ
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

ΙΑΣΩ: Διημερίδα «Εμβρυϊκή Νευρολογία: Ο ρόλος της στην προγεννητική διάγνωση και συμβουλευτική»

20 Ιουνίου
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΙΑΣΩ Παίδων: Ημερίδα «Οι ειδικοί απαντούν: Οι διαταραχές του ύπνου που αντιμετωπίζουν τα νεογνά, τα βρέφη, τα παιδιά και οι έφηβοι στις μέρες μας»

Δείτε τις εκδηλώσεις