07 Μαρτίου

Επιστημονικές Εκδηλώσεις "The Expert’s Thesis" της Β’ Κλινικής Μαστού – 3ο Σεμινάριο

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Επιστημονικές Εκδηλώσεις "The Expert’s Thesis" της Β’ Κλινικής Μαστού – 3ο Σεμινάριο

Σας ενημερώνουμε ότι η Β' Κλινική Μαστού του ΙΑΣΩ στο πλαίσιο της σειράς Επιστημονικών Εκδηλώσεων "The Expert’s Thesis", που αφορούν στην Διαχείριση του Καρκίνου του Μαστού, διοργανώνει το 3 ο Σεμινάριο , το οποίο θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη 07 Μαρτίου 2024, ώρα 14:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του  ΙΑΣΩ. Προσκεκλημένος Ομιλητής θα είναι ο Prof . Dr . med . Thorsten K ü hn , Διευθυντής Χειρουργός Τμήματος Μαστού Filderklinik , Filderstadt , Διευθυντής Τμήματος Μαστού Ulm Γερμανίας, Πρόεδρος EUBREAST   e . V Γερμανίας, Κύριος Ερευνητής ( PI ) της μελέτης AXSANA , ( Co - PI ) της MELODY , με θέμα ομιλίας: « Η μελέτη AXSANA και η κατανόηση της σταδιοποίησης της μασχάλης μέσω διαφορετικών τεχνικών ανά την Ευρώπη μετά από εισαγωγική χημειοθεραπεία - Μια πολυκεντρική μελέτη παρατήρησης » .

 

Επιστημονικά Υπεύθυνος είναι ο κ.  Γρηγόριος Ξεπαπαδάκης M D , PhD, Χειρουργός Μαστού, Διευθυντής Β’ Κλινικής Μαστού ΙΑΣΩ και Συντονιστής ο κ. Λάζαρος Παπαδόπουλος MD, FEBS , Χειρουργός Μαστού, Επιμελητής Β’ Κλινικής Μαστού ΙΑΣΩ.

Στόχος της Επιστημονικής Εκδήλωσης είναι η συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση, η ενημέρωση των Ιατρών - Συνεργατών και των Επαγγελματιών Υγείας για τα τελευταία δεδομένα που αφορούν στη Διαχείριση του Καρκίνου του Μαστού, καθώς και η προαγωγή της έρευνας. Το Σεμινάριο απευθύνεται σε Χειρουργούς Μαστού, Γυναικολόγους, Ακτινολόγους, Ογκολόγους, Ειδικούς Υπερήχων και Κλινικούς Ιατρούς με βασικές και προηγμένες γνώσεις στις νόσους του μαστού.

Η Επιστημονική Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά με φυσική παρουσία, καθώς και μέσω "Live Streaming". Για τη διαδικτυακή παρακολούθηση του Σεμιναρίου, μπορείτε να συνδεθείτε στο ακόλουθο link:     https://bit.ly/49L5dDd

Επίσημη γλώσσα του Σεμιναρίου θα είναι η Αγγλική.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 6383906  (Αθηνά Άντζου - Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την Εκδήλωση εδώ.

 

 

  • 15 Μαρτίου
    Γενική Κλινική ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΙΑΣΩ Γενική Κλινική
  • 05 Μαρτίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Εκπαιδευτικό Μάθημα Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ

Δείτε Επίσης

14 Μαΐου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Επιστημονική Συνάντηση της Μονάδας IVF - Institute of Life ΙΑΣΩ

Δείτε τις εκδηλώσεις