18 Νοεμβρίου

ΙΑΣΩ: 2ο Σεμινάριο με θέμα: «Μαιευτική Αιμορραγία Διεισδυτικός Πλακούντας: Διαχείριση και Αντιμετώπιση Βήμα-Βήμα»

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
ΙΑΣΩ: 2ο Σεμινάριο με θέμα: «Μαιευτική Αιμορραγία Διεισδυτικός Πλακούντας: Διαχείριση και Αντιμετώπιση Βήμα-Βήμα»

Το 2ο Σεμινάριο με θέμα: «Μαιευτική Αιμορραγία Διεισδυτικός Πλακούντας: Διαχείριση και Αντιμετώπιση Βήμα-Βήμα», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023, ώρα 08:30 π.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΙΑΣΩ

Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μήτρας-Πλακούντα με συντονιστή τον κ. Σταύρο Φωτόπουλο, Συντονιστή Χειρουργείου και Αίθουσας Τοκετών ΙΑΣΩ, Διευθυντή Τμήματος Αντιμετώπισης Διεισδυτικού Πλακούντα (PAS) ΙΑΣΩ. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους Μαιευτήρες - Γυναικολόγους, Ειδικούς αλλά και Ειδικευόμενους, καθώς και σε όλους τους Επαγγελματίες Υγείας που εμπλέκονται στην διαδικασία του τοκετού. Στόχος του σεμιναρίου είναι να τους εφοδιάσει με τις απαραίτητες γνώσεις και εργαλεία για την αναγνώριση και αντιμετώπιση της Μαιευτικής Αιμορραγίας και του Διεισδυτικού Πλακούντα.

Το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου περιλαμβάνει ομιλίες και διαδραστική παρακολούθηση χειρουργείων Διεισδυτικού Πλακούντα, ενώ στο πρακτικό μέρος, παρέχεται η δυνατότητα εκπαίδευσης στους συμμετέχοντες σε τεχνικές αναγνώρισης, αλλά και ελέγχου της αιμορραγίας με την εκπαίδευση στις Αιμοστατικές Ραφές B-lunch και στην εφαρμογή του Bacri Balloon. Στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης Hands On θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν μαγνητοσκοπημένες επεμβάσεις Διεισδυτικού Πλακούντα, ταυτόχρονα με σχολιασμό και συζήτηση από τον κ. Σταύρο Φωτόπουλο.

Οι έμπειροι ομιλητές θα προσεγγίσουν το θέμα από την πλευρά της απεικόνισης και της έγκαιρης διάγνωσης των περιστατικών Διεισδυτικού Πλακούντα, από την κλινική καθημερινή πρακτική μέσω της αναγνώρισης των πιθανών περιστατικών, φτάνοντας στην φάση της αντιμετώπισής τους στο χειρουργείο ή στην αίθουσα τοκετών.

Το σεμινάριο θα έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε με φυσική παρουσία.  

Για την εγγραφή σας μπορείτε να υποβάλετε τα στοιχεία σας στο ακόλουθο link: https://bit.ly/3ZNlmEi

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 6074200 (Γραμματεία Σεμιναρίου/ Εταιρεία MD Congress) ή 210 6383906 (Αθηνά Άντζου – Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων Ομίλου ΙΑΣΩ).

Δείτε το Πρόγραμμα του σεμιναρίου εδώ.

  • 21 Νοεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Συνάντηση της Μονάδας IVF - Institute of Life ΙΑΣΩ
  • 17 Νοεμβρίου
    Γενική Κλινική ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΙΑΣΩ Γενική Κλινική

Δείτε Επίσης

14 Μαΐου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Επιστημονική Συνάντηση της Μονάδας IVF - Institute of Life ΙΑΣΩ

Δείτε τις εκδηλώσεις