11 Νοεμβρίου

2η Ημερίδα για Γονείς του ΙΑΣΩ Παίδων με θέμα «Προσχολική Ηλικία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε»

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ
2η Ημερίδα για Γονείς του ΙΑΣΩ Παίδων με θέμα «Προσχολική Ηλικία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε»

 

 

H   2η Ημερίδα για Γονείς του ΙΑΣΩ Παίδων με θέμα «Προσχολική Ηλικία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, ώρα 09:15, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.  

Η ημερίδα διοργανώνεται από τη Β’ Παιδιατρική Κλινική του ΙΑΣΩ Παίδων και απευθύνεται σε γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν και να λύσουν τις απορίες που συνοδεύουν το μεγάλωμα των παιδιών τους συζητώντας με τους ειδικούς.  

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, κορυφαίοι επιστήμονες από το χώρο της παιδιατρικής θα αναφερθούν σε συνηθισμένα θέματα που προβληματίζουν τους γονείς, δίνοντας συμβουλές για την αντιμετώπιση και την πρόληψή τους. Σκοπός της ημερίδας είναι η συζήτηση και η αποσαφήνιση των ζητημάτων με απλό τρόπο και χωρίς παραπληροφόρηση.  

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον πυρετό και στο βήχα που εκδηλώνουν τα παιδιά, στον τρόπο που θα πρέπει οι γονείς να διαχειρίζονται τα συμπτώματα αυτά, αλλά και στο πότε συνιστάται να απευθυνθούν στον παιδίατρο ή ακόμα και στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου.  

Επιστημονικά Υπεύθυνη της ημερίδας είναι η κα. Αικατερίνη Αγραφιώτου, Διευθύντρια Β’ Παιδιατρικής Κλινικής ΙΑΣΩ Παίδων.  

Η συμμετοχή και η παρακολούθηση είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία ή μέσω του website του Ομίλου ΙΑΣΩ σε μεταγενέστερο χρόνο.  

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 6383906 (Αθηνά Άντζου – Τμήμα Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).  

Μπορείτε να δείτε το Πρόγραμμα της ημερίδας εδώ.

 

 

  • 17 Νοεμβρίου
    Γενική Κλινική ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΙΑΣΩ Γενική Κλινική
  • 10 Νοεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΙΑΣΩ

Δείτε Επίσης

25 Ιουνίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Επιστημονική Συνάντηση της Μονάδας IVF - Institute of Life ΙΑΣΩ

Δείτε τις εκδηλώσεις