23 Ιουνίου

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΙΑΣΩ Γενική Κλινική

ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΙΑΣΩ Γενική Κλινική

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 και ώρα 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Επιστημονική Διάλεξη του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική με φυσική παρουσία στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ, με θέμα «Γονιδιακός έλεγχος και καρκίνος του μαστού. Ποιες οι προτάσεις για την ασθενή και την οικογένειά της». Ομιλήτρια θα είναι η κα. Σοφία Καραγεωργοπούλου MD, PhD, Παθολόγος – Ογκολόγος, Διευθύντρια Γ' Ογκολογικής Κλινικής, ΙΑΣΩ Γενική Κλινική. Στη διάλεξη θα συμμετέχει η κα. Βασιλική Δελλατόλα, Βιολόγος, MSc, Εργαστήριο Μοριακής Γενετικής του Ανθρώπου, ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος. Συντονιστής θα είναι ο κ. Χρίστος Παπαδημητρίου, Παθολόγος – Ογκολόγος, Καθηγητής Ιατρικής ΕΚΠΑ, Διευθυντής Α’ Ογκολογικής Κλινικής, ΙΑΣΩ Γενική Κλινική.

 

  • 30 Ιουνίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική 6η Επιστημονική Ημερίδα Υπερηχογραφίας στη Μαιευτική & Γυναικολογία με θέμα «Υπερηχογραφία στην Κύηση και στον Τοκετό - Up to Date»
  • 20 Ιουνίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Συνάντηση της Μονάδας IVF - Institute of Life ΙΑΣΩ

Δείτε Επίσης

16 Δεκεμβρίου 16 - 17 Δεκ
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

ΙΑΣΩ: 4η Υβριδική Επιστημονική Διημερίδα της "Ε.Μ.Ε.Ι.Σ." με θέμα «Καρκίνος Μαστού και οι Σύγχρονες Προκλήσεις στην Κλινική Διαχείριση»

Δείτε τις εκδηλώσεις