10 Μαρτίου 10 - 11/03/23

7ο Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία με τίτλο: «Καρκίνος του Μαστού και Γυναικολογική Ογκολογία»

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
7<sup>ο</sup> Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία με τίτλο: «Καρκίνος του Μαστού και Γυναικολογική Ογκολογία»

Σας ενημερώνουμε ότι το 7o Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία του ΙΑΣΩ με τίτλο: «Καρκίνος του Μαστού και Γυναικολογική Ογκολογία», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου και το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ. Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Κλινικής Ογκολογίας (ΕΡ.Ε.Ι.Κ.Ο.).

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη των σημαντικών εξελίξεων στην αντιμετώπιση του γυναικολογικού καρκίνου και η επισήμανση του ουσιαστικού ρόλου της πολυδιάστατης επιστημονικής αντιμετώπισης του ασθενούς. Το συνέδριο είναι ιδιαίτερα αφιερωμένο στον καρκίνο του μαστού και στον γυναικολογικό καρκίνο, σε μία προσπάθεια επικαιροποίησης του συνόλου των εξελίξεων στα νεοπλάσματα αυτά.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και τη Βρετανία, οι οποίοι θα αναπτύξουν θέματα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην αντιμετώπιση του καρκίνου. Επίσης, θα παρουσιαστούν videos με χειρουργικές τεχνικές.

Επιστημονικά υπεύθυνοι του Συνεδρίου είναι οι κ.κ. Ευάγγελος Ε. Μαραγκουδάκης, MD, Ακτινοθεραπευτής Ογκολόγος, Διευθυντής Κέντρου Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, Θεόδωρος Πανοσκάλτσης, MD, PhD, FRCOG, ESPSO, Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής / Γυναικολογίας και Ενδοσκοπικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και Βασίλειος Α. Γεωργούλιας, Παθολόγος - Ογκολόγος, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η συμμετοχή και παρακολούθηση είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία, αλλά και μέσω live streaming.

 

Πληροφορίες για το Πρόγραμμα - Προεγγραφές  στο ακόλουθο link: https://bit.ly/41ax10p

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία (Γραφείο SCEP, Τηλέφωνο 210 7240039).

 

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ.

  • 17 Μαρτίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΙΑΣΩ
  • 10 Μαρτίου
    Γενική Κλινική ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΣΩ

Δείτε Επίσης

10 Μαΐου 10 - 11 Μαϊ
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

ΙΑΣΩ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Ian Donald – 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases – Best Solutions"

27 Απριλίου
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΙΑΣΩ Παίδων: 12η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα»

Δείτε τις εκδηλώσεις