18 Φεβρουαρίου

Παθολογία τραχήλου μήτρας: HPV tests, βιοδείκτες, αλγόριθμοι, κολποσκόπηση & scoring system σε screening και triage

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Παθολογία τραχήλου μήτρας: HPV tests, βιοδείκτες, αλγόριθμοι, κολποσκόπηση & scoring system σε screening και triage

Σας ενημερώνουμε ότι το Τµήµα Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου Μήτρας ΙΑΣΩ, σε συνεργασία µε την Ελληνική Εταιρεία Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου (HSCCP) διοργανώνει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 και με ώρα έναρξης  9:00 π.μ. Επιστηµονική Ηµερίδα µε θέµα: «Παθολογία τραχήλου µήτρας: HPV tests, βιοδείκτες, αλγόριθµοι, κολποσκόπηση & scoring system σε screening και triage», στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.

Επιστημονικά Υπεύθυνος της Ημερίδας είναι ο κ. Ευριπίδης Μπιλιράκης M.D., Ph.D., Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Κλινικός Καθηγητής Ιατρικής Σχολής European University of Cyprus, Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Εταιρίας Κολποσκόπησης & Παθολογίας Τραχήλου Μήτρας, Υπεύθυνος Τμήματος Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου Μήτρας ΙΑΣΩ.

Σκοπός της Ημερίδας είναι η ανάλυση όλου του φάσματος των νέων μοριακών διαγνωστικών μεθόδων που έχουν εισαχθεί διεθνώς, με σκοπό τον έλεγχο, αλλά και τη διαχείριση περιστατικών που σχετίζονται με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Έλληνες και ξένοι ειδικοί στην παθολογία του κατώτερου γεννητικού συστήµατος, θα µιλήσουν για τις σύγχρονες διαγνωστικές τεχνικές, αλλά και τη σηµασία της εξατοµικευµένης αντιµετώπισης των περιστατικών παθολογίας τραχήλου. Η παθολογία του αιδοίου και η αιδοιοδυνία, το µικροβίωµα του κόλπου και ο ρόλος της δυσβίωσης, ο εµβολιασµός και οι νέες ενδείξεις, αλλά και η αντιµετώπιση του κινδύνου προωρότητας µετά τη θεραπεία,  θα αποτελέσουν θέµατα της Ηµερίδας, ενώ θα υπάρξει παρουσίαση και συζήτηση πολλών και ενδιαφερόντων περιστατικών.

Το ΙΑΣΩ διαθέτει τα πλέον σύγχρονα συστήματα μοριακών διαγνωστικών τεχνικών και ειδικό τμήμα παθολογίας κατώτερου γεννητικού συστήματος με σύγχρονα μηχανήματα κολποσκόπησης και εξοπλισμό LASER/ LLETZ για ασφαλή και έγκαιρη διάγνωση αλλά και αποτελεσματική θεραπεία.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε ιατρούς μαιευτήρες - γυναικολόγους, κυτταρολόγους, γενικούς ιατρούς ,  σε μοριακούς βιολόγους, σε μαιευτές και νοσηλευτές καθώς και σε φοιτητές Ιατρικών και Νοσηλευτικών Σχολών και θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία και η εγγραφή για την παρακολούθηση της Ημερίδας είναι δωρεάν.

Πληροφορίες για το Πρόγραμμα - Προεγγραφές  στο ακόλουθο link: https://bit.ly/3Rl1rbD

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία (Εταιρεία MD Congress, Τηλέφωνο 210 6074200).

 

Δείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας εδώ.


Παρακολουθήστε τα video της εκδήλωσης εδώ.

  • 28 Φεβρουαρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Συνάντηση της Μονάδας IVF - Institute of Life ΙΑΣΩ
  • 17 Φεβρουαρίου
    Παιδιατρική ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΙΑΣΩ Παίδων

Δείτε Επίσης

10 Μαΐου 10 - 11 Μαϊ
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

ΙΑΣΩ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Ian Donald – 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases – Best Solutions"

27 Απριλίου
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΙΑΣΩ Παίδων: 12η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα»

Δείτε τις εκδηλώσεις