17 Δεκεμβρίου 17 - 18/12/22

3η Υβριδική Επιστημονική Διημερίδα της "ΕΜΕΙΣ" με θέμα "Καρκίνος Μαστού και οι Σύγχρονες Προκλήσεις στην Κλινική Διαχείριση"

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
3η Υβριδική Επιστημονική Διημερίδα της "ΕΜΕΙΣ" με θέμα "Καρκίνος Μαστού και οι Σύγχρονες Προκλήσεις στην Κλινική Διαχείριση"

Σας ενημερώνουμε ότι η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. (Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία - Ίαση - Στήριξη) διοργανώνει με την υποστήριξη του ΙΑΣΩ και της Β’ Κλινικής Μαστού του ΙΑΣΩ την 3η Υβριδική Επιστημονική Διημερίδα με θέμα "Καρκίνος Μαστού και οι Σύγχρονες Προκλήσεις στην Κλινική Διαχείριση", το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου και την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ.

Στόχος της Διημερίδας είναι η συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση, η ενημέρωση των Ιατρών – Συνεργατών και των Επαγγελματιών Υγείας για τα τελευταία δεδομένα που αφορούν στον Καρκίνο του Μαστού και την Κλινική Διαχείριση, καθώς και η προαγωγή της έρευνας.

Επιστημονικά Yπεύθυνος και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο κ. Γρηγόριος Ξεπαπαδάκης, MD, PhD, Χειρουργός Μαστού, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., Διευθυντής Β’ Κλινικής Μαστού του ΙΑΣΩ.

Η Διημερίδα απευθύνεται σε χειρουργούς μαστού, γυναικολόγους, ακτινολόγους, ογκολόγους, ειδικούς υπερήχων και κλινικούς ιατρούς με βασικές και προηγμένες γνώσεις στις νόσους του μαστού. Επίσης, έχουν προσκληθεί διακεκριμένοι Επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι θα αναπτύξουν ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 7711673 (Γραμματεία Διημερίδας / PRC Congress & Travel).

Δείτε το Επιστημονικό Πρόγραμμα της Διημερίδας εδώ.

  • 13 Ιανουαρίου
    Γενική Κλινική ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΙΑΣΩ Γενική Κλινική
  • 13 Δεκεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Εκπαιδευτικό Μάθημα Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ

Δείτε Επίσης

10 Μαΐου 10 - 11 Μαϊ
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

ΙΑΣΩ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Ian Donald – 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases – Best Solutions"

27 Απριλίου
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΙΑΣΩ Παίδων: 12η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα»

Δείτε τις εκδηλώσεις