03 Ιουνίου

Επιστημονική Διάλεξη της ΙΑΣΩ Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής με θέμα "Πρώιμη και όψιμη αναστολή της αύξησης του εμβρύου: Διάγνωση και αντιμετώπιση"

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Επιστημονική Διάλεξη της ΙΑΣΩ Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής με θέμα "Πρώιμη και όψιμη αναστολή της αύξησης του εμβρύου: Διάγνωση και αντιμετώπιση"

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 και ώρα 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Επιστημονική Διάλεξη της ΙΑΣΩ Μαιευτικής - μέσω Live Streaming και δια ζώσης στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ, με θέμα "Πρώιμη και όψιμη αναστολή της αύξησης του εμβρύου: Διάγνωση και αντιμετώπιση". Ομιλητής θα είναι ο κ. Νικόλαος Παπαντωνίου, MD, PhD,Ομότ. Καθηγητής Μαιευτικής & Γυναικολογίας  - Εμβρυομητρικής Ιατρικής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος της Southeast European Society of Perinatal Medicine, Αντιπρόεδρος Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος, π. Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία, π. Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Περιγεννητικής Ιατρικής. Συντονιστής θα είναι ο κ. Αριστείδης Αντσακλής, MD, PhD, FRCOG (Hon.), Καθηγητής Μαιευτικής / Γυναικολογίας, Εμβρυομητρικής & Περιγεννητικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Διευθυντής Τμήματος Εμβρυομητρικής Ιατρικής ΙΑΣΩ, Πρόεδρος Επιστ. Συμβουλίου ΙΑΣΩ.

  • 16 Ιουνίου 16 - 18 Ιουν
    Μαιευτική - Γυναικολογική IBUS Athens Course 2022
  • 28 Μαΐου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Σεμινάριο Υπερηχογραφίας στη Μαιευτική με πρακτική εξάσκηση Hands - on

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις