16 Απριλίου

10η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα του ΙΑΣΩ Παίδων με θέμα "Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα"

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ
10<sup>η</sup> Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα του ΙΑΣΩ Παίδων με θέμα "Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα"

Η 10η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα του ΙΑΣΩ Παίδων με θέμα "Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα", θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 και ώρα 09:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ

Διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο το φάσμα των παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων θα παρουσιάσουν ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα, καθώς και νέες μεθόδους που εφαρμόζονται σήμερα στην παιδιατρική επιστήμη και πρακτική.  

Την Ημερίδα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε με φυσική παρουσία με την επίδειξη του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού, αλλά και μέσω Live Streaming.

Για τη live παρακολούθηση, μπορείτε να συνδεθείτε στο ακόλουθο link: https://avolution.nowlive.events/ 

Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής. 

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 8228950 (Γραμματεία Ημερίδας, SCL First Events Congress & Travel / κ. Κωνσταντίνος Λαγός) ή 210 6383906 (Πωλίνα Βαλάσση - Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ). 

Μπορείτε να δείτε το Επιστημονικό Πρόγραμμα της Υβριδικής Ημερίδας εδώ

  • 29 Απριλίου
    Γενική Κλινική Επιστημονική Διάλεξη του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική με θέμα "Χειρουργική αποκατάσταση της βουβωνοκήλης - Νεότερες Απόψεις"
  • 15 Απριλίου
    Γενική Κλινική Επιστημονική Διάλεξη του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική με θέμα "Συγγενείς λοιμώξεις: Πρακτικός οδηγός εργαστηριακής διάγνωσης"

Δείτε Επίσης

10 Μαΐου 10 - 11 Μαϊ
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

ΙΑΣΩ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Ian Donald – 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases – Best Solutions"

27 Απριλίου
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΙΑΣΩ Παίδων: 12η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα»

Δείτε τις εκδηλώσεις