02 Απριλίου

Επιστημονικό Σεμινάριο του ΙΑΣΩ με θέμα "Σεξουαλικότητα: Η νέα πραγματικότητα"

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Επιστημονικό Σεμινάριο του ΙΑΣΩ με θέμα "Σεξουαλικότητα: Η νέα πραγματικότητα"

Σας ενημερώνουμε ότι το ΙΑΣΩ σε συνεργασία με την Εταιρεία URBANZEN ATHENIAN, part of Athenian Science Bookstore διοργανώνουν το Επιστημονικό Σεμινάριο με θέμα "Σεξουαλικότητα: Η νέα πραγματικότητα", το Σάββατο 02 Απριλίου 2022, ώρα 10:00 π.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ

Επιστημονικά υπεύθυνος του Σεμιναρίου είναι ο Καθηγητής κ. Ζήσης Παπαθανασίου, Σεξολόγος, τ. έμ. Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας ΑΠΘ, Συνεργάτης ΙΑΣΩ. 

Το Σεμινάριο στοχεύει στην ενημέρωση των Ιατρών - Συνεργατών και Επαγγελματιών Υγείας σε θέματα Σεξουαλικής Υγείας. Το αυξημένο ενδιαφέρον για τη Σεξουαλικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και η μεταστροφή αντιλήψεων τα τελευταία χρόνια, επιβάλλουν μεγαλύτερη ενημέρωση.

Η Επιστημονική αυτή Εκδήλωση απευθύνεται σε Μαιευτήρες - Γυναικολόγους και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, καθώς και σε Επιστήμονες και φοιτητές του χώρου της υγείας.             

Το Σεμινάριο θα έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε με φυσική παρουσία με την επίδειξη του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού. 

Η εγγραφή για τη δια ζώσης παρακολούθηση του Σεμιναρίου είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα στοιχεία τους στο ακόλουθο link: https://bit.ly/3pSpAtF

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 6755047 & 6977805767 (Γραμματεία Σεμιναρίου / κα. Ελένη Περιβολαροπούλου) ή 210 6383906 (Πωλίνα Βαλάσση - Τμήμα Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

Δείτε το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου εδώ

 

  • 08 Απριλίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη του ΙΑΣΩ με θέμα "Αντιμετώπιση επιπωματικού διεισδυτικού πλακούντα"
  • 01 Απριλίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη του ΙΑΣΩ με θέμα "Μητρικός θηλασμός και καρκίνος του μαστού"

Δείτε Επίσης

10 Μαΐου 10 - 11 Μαϊ
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

ΙΑΣΩ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Ian Donald – 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases – Best Solutions"

27 Απριλίου
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΙΑΣΩ Παίδων: 12η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα»

Δείτε τις εκδηλώσεις