08 Φεβρουαρίου

Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία

Την Παρασκευή 07 και το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2020, διεξήχθει το Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Κλινικής Ογκολογίας και τέλεσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογικής Ανατομικής, της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ογκολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας και της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας.

H Oργανωτική Eπιτροπή του συνεδρίου αποτελούνταν από τους κ.κ. Βασίλειο Α. Γεωργούλια, Ομότιμο Καθηγητή Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, Ευάγγελο Μαραγκουδάκη, MD, Διευθυντή Κέντρου Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΙΑΣΩ και Θεόδωρο Πανοσκάλτση, MD, PhD, FRCOG, Επίκ. Καθηγητή Μαιευτικής / Γυναικολογίας & Ενδοσκοπικής Χειρουργικής ΕΚΠΑ, Αρεταίειο Νοσοκομείο.

Σκοπός της επιστημονικής αυτής εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη των σημαντικών εξελίξεων στην αντιμετώπιση του καρκίνου και η επισήμανση του ουσιαστικού ρόλου της πολυδιάστατης επιστημονικής αντιμετώπισης του ασθενούς.

Η συμμετοχή και παρακολούθηση του συνεδρίου ήταν δωρεάν.

Για την ενημέρωση σας επισυνάπτεται εδώ το τελικό πρόγραμμα του συνεδρίου.

  • 14 Φεβρουαρίου
    Παιδιατρική Επιστημονική Διάλεξη με θέμα "Νεότερα από το χώρο των λοιμώξεων" / "What’s new in infectious diseases"
  • 07 Φεβρουαρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη με θέμα: "Τεκμηριωμένη χρήση κορτικοστεροειδών στην κύηση" / "Evidence based antenatal administration of steroids"

Δείτε Επίσης

28 Ιανουαρίου
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ Παγκόσμιας ημέρας Προστασίας Προσωπικών δεδομένων και παρουσίαση του ERASMUS+ SECUREHealth

Δείτε τις εκδηλώσεις