30 Ιανουαρίου

Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα: "Aptima mRNA HPV test: Το νέο Gold Standard. Η αξία του test στην Παθολογία Τραχήλου. Screening και Triage."

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα:  "Aptima mRNA HPV test: Το νέο Gold Standard. Η αξία του test στην Παθολογία Τραχήλου. Screening και Triage."

Σας ενημερώνουμε ότι με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Πρόληψης για τον Καρκίνο Τραχήλου Μήτρας, πραγματοποιήθηκε Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα:

"Aptima mRNA HPV test: Το νέο Gold Standard. Η αξία του test στην Παθολογία Τραχήλου. Screening και Triage.", την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, ώρα 12:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση ήταν δωρεάν δόθηκαν σε όλους τους ιατρούς συνεργάτες που παρευρέθηκαν, κουπόνια για δωρεάν εξετάσεις "Aptima mRNA HPV test".

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 6383949 (Μαρίζα Καμηλάρη – Τμήμα Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

Δείτε εδώ το Επιστημονικό Πρόγραμμα της εκδήλωσης.

  • 31 Ιανουαρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη με θέμα: "Η σχετικότητα της ιστολογικής διάγνωσης" / "The relativity in the histological diagnosis"
  • 24 Ιανουαρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη με θέμα: "Το ανθρώπινο μικροβίωμα στην υγεία και τη νόσο"

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις