30 Ιανουαρίου

Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα: "Aptima mRNA HPV test: Το νέο Gold Standard. Η αξία του test στην Παθολογία Τραχήλου. Screening και Triage."

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα:  "Aptima mRNA HPV test: Το νέο Gold Standard. Η αξία του test στην Παθολογία Τραχήλου. Screening και Triage."

Σας ενημερώνουμε ότι με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Πρόληψης για τον Καρκίνο Τραχήλου Μήτρας, πραγματοποιήθηκε Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα:

"Aptima mRNA HPV test: Το νέο Gold Standard. Η αξία του test στην Παθολογία Τραχήλου. Screening και Triage.", την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, ώρα 12:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση ήταν δωρεάν δόθηκαν σε όλους τους ιατρούς συνεργάτες που παρευρέθηκαν, κουπόνια για δωρεάν εξετάσεις "Aptima mRNA HPV test".

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 6383949 (Μαρίζα Καμηλάρη – Τμήμα Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

Δείτε εδώ το Επιστημονικό Πρόγραμμα της εκδήλωσης.

  • 31 Ιανουαρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη με θέμα: "Η σχετικότητα της ιστολογικής διάγνωσης" / "The relativity in the histological diagnosis"
  • 24 Ιανουαρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη με θέμα: "Το ανθρώπινο μικροβίωμα στην υγεία και τη νόσο"

Δείτε Επίσης

07 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκπαιδευτικό Μάθημα Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ

28 Ιανουαρίου
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ Παγκόσμιας ημέρας Προστασίας Προσωπικών δεδομένων και παρουσίαση του ERASMUS+ SECUREHealth

Δείτε τις εκδηλώσεις