06 Δεκεμβρίου

Επιστημονική Διάλεξη με θέμα "Έλεγχος ποιότητας του σπέρματος στο νέο Ανδρολογικό Εργαστήριο της ΜΙΥΑ "Institute of Life ΙΑΣΩ"

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Επιστημονική Διάλεξη με θέμα  "Έλεγχος ποιότητας του σπέρματος στο νέο Ανδρολογικό Εργαστήριο της ΜΙΥΑ "Institute of Life ΙΑΣΩ"

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ Επιστημονική Διάλεξη με Θέμα 1ο "Έλεγχος ποιότητας του σπέρματος στο νέο Ανδρολογικό Εργαστήριο της ΜΙΥΑ "Institute of Life ΙΑΣΩ" " και ομιλητή τον κ. Έρωτα Νικητό, Κλινικό Εμβρυολόγο, Διευθυντή Εργαστηρίου ΜΙΥΑ "Institute of Life ΙΑΣΩ" και θέμα 2ο "Η επίδραση της ηλικίας του πατέρα στην υγεία των παιδιών" με ομιλητή τον κ. Θέμη Μαντζαβίνο, Αναπλ. Καθηγητή Μ/Γ Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονικά Υπεύθυνο ΜΙΥΑ "Institute of Life ΙΑΣΩ", Πρόεδρο της ΕΛ.Ε.Ι.Υ.Α.. Συντονιστής ήταν ο κ. Σπύρος Σαρρής, Μ/Γ, Ειδικός στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, Συνεργάτης ΙΑΣΩ

  • 10 Δεκεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Συνάντηση με θέμα "Ιατρικός Τουρισμός και Αναπαραγωγή"
  • 29 Νοεμβρίου 29 - 30 Νοε
    Μαιευτική - Γυναικολογική 26ο Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις