18 Μαΐου

4η Επιστημονική Ημερίδα «Προγεννητική Διάγνωση και Θεραπεία του Εμβρύου»

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
4η Επιστημονική Ημερίδα «Προγεννητική Διάγνωση και Θεραπεία του Εμβρύου»

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 18 Μάϊου 2019 και ώρα 08:30, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ η 4η Επιστημονική Ημερίδα «Προγεννητική Διάγνωση και Θεραπεία του Εμβρύου». Την ημερίδα διοργάνωσε το τμήμα Εμβρυομητρικής Ιατρικής του ΙΑΣΩ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Διάγνωσης και Θεραπείας του Εμβρύου. Επίσης, τελέστηκε υπό την αιγίδα της Mediterranean Association for Ultrasound in Obstetrics kai Gynecology (MED – UOG).

Επιστημονικός υπεύθυνος ήταν ο κ. Αριστείδης Αντσακλής, MD, PhD, FRCOG (Hon.), Καθηγητής Μ/Γ και Περιγεννητικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Προγεννητικής Διάγνωσης & Θεραπείας του Εμβρύου, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στην Ιατρική και Βιολογία, Διευθυντής Τμήματος Ιατρικής Εμβρύου ΙΑΣΩ.

Σκοπός της Ημερίδας ήταν να καλύψει τις εξελίξεις στον τομέα της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Υπερηχογραφίας, εστιάζοντας στην προγεννητική διάγνωση και θεραπεία του εμβρύου.

Για τις ανάγκες της ημερίδας, εκτός των διακεκριμένων Ελλήνων ομιλητών, συμμετείχαν και ειδικοί ιατροί στον τομέα της Εμβρυομητρικής Ιατρικής από την Ευρώπη.

Μπορείτε να δείτε εδώ το πρόγραμμα της ημερίδας.

  • 21 Μαΐου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Συνάντηση της Μονάδας IVF Institute of Life ΙΑΣΩ
  • 17 Μαΐου
    Παιδιατρική Ανοσολογική ενεργοποίηση επαγώμενη από ιούς - Παθογένεια

Δείτε Επίσης

10 Μαΐου 10 - 11 Μαϊ
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

ΙΑΣΩ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Ian Donald – 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases – Best Solutions"

27 Απριλίου
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΙΑΣΩ Παίδων: 12η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα»

Δείτε τις εκδηλώσεις