05 Μαΐου

3η Επιστημονική Ημερίδα «Δίδυμος Κύηση Up to Date»

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
3η Επιστημονική Ημερίδα «Δίδυμος Κύηση Up to Date»

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 5 Μάϊου 2018 και ώρα 10:00, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ η 3η Επιστημονική Ημερίδα «Δίδυμος Κύηση Up to Date». Την ημερίδα διοργάνωσε το τμήμα Εμβρυομητρικής Ιατρικής του ΙΑΣΩ και η Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Διάγνωσης και Θεραπείας του Εμβρύου.

Επιστημονικός υπεύθυνος ήταν ο κ. Αριστείδης Αντσακλής, MD, PhD, FRCOG (Hon.), Καθηγητής Μ/Γ και Περιγεννητικής Ιατρικής Παν/μίου Αθηνών, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Προγεννητικής Διάγνωσης & Θεραπείας του Εμβρύου, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στην Ιατρική και Βιολογία, Διευθυντής Τμήματος Ιατρικής Εμβρύου ΙΑΣΩ.

Σκοπός της ημερίδας ήταν να καλύψει τις εξελίξεις στον τομέα της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Υπερηχογραφίας, εστιάζοντας στη δίδυμο κύηση.

Εκτός των διακεκριμένων Ελλήνων ομιλητών, είχαμε την τιμή να έχουμε κοντά μας τον Καθηγητή Isaac Blickstein, MD, από το Ισραήλ και την Dr Eftichia Kontopoulos, MD και τον Dr Ruben Quintero, MD από τις Η.Π.Α..

Για την ενημέρωση σας επισυνάπτεται εδώ το πρόγραμμα.

  • 11 Μαΐου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη με θέμα «Στεφανιαία νόσος: Χειρουργείο ή αγγειοπλαστική;»
  • 04 Μαΐου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη με θέμα «Επείγουσα Καισαρική Τομή»

Δείτε Επίσης

21 Οκτωβρίου
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΙΑΣΩ Παίδων: Β’ Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Από τη νεκρωτική εντεροκολίτιδα (ΝΕΚ) στο βραχύ έντερο: Νέες στρατηγικές για πρόληψη και αντιμετώπιση»

14 Οκτωβρίου
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΙΑΣΩ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Ημερίδα με θέμα «Νεώτερα δεδομένα για τα εμβόλια»

Δείτε τις εκδηλώσεις